Лими Отговорено Май 8, 2016 Отговорено Май 8, 2016 (Редактирано) Мисля, че заглавието на рецептата е сбъркано, а именно - не как да си направим жена, а как да си направим съпруга, защото разликата между все още неомъжена жена и след това като съпруга е огромна! Редактирано Май 8, 2016 от Лими 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 9, 2016 Отговорено Май 9, 2016 ^То затова много хора цял живот си живеят заедно неомъжени. 1 Цитирай
iliev.p Отговорено Май 11, 2016 Отговорено Май 11, 2016 И отдолу е сбъркано,трябва да се чете-вместо свекърва-тЪщА ! 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 11, 2016 Отговорено Май 11, 2016 За тъща - един мъж се бръсне у банята и жена му вика-идвай бързо,мама падна през балкона Той- не ме разсмивай бе,ще се порежа.. 3 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Май 13, 2016 Отговорено Май 13, 2016 Първи по нашите земи са живели трушийците, по-късно са се заселили и ракийците и така са се получили тракийците... 3 Цитирай
iliev.p Отговорено Май 16, 2016 Отговорено Май 16, 2016 Циганин набил гей,Български Хелзински Комитет заседава на кого правата са нарушени..... Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 16, 2016 Отговорено Май 16, 2016 цески-лесека,истинки случей от махалата - пием си кротко у нас в кухнята и някакви тичат по уличката,и се гонят,,аз си казвам,някой мангал е откраднал нещо,кучето щеше да разбие дограмата на прозореца от лай и скачане,а то кво станало левски фенове потрошили кафе на цска и ония ги фанали дето ги гонеха и така ,леко пребити двамата.. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 19, 2016 Отговорено Май 19, 2016 По някое време стана на въпрос, че Лес Пол-а е по-добър и за това... Цитирай
iliev.p Отговорено Май 20, 2016 Отговорено Май 20, 2016 Друго си е кичето,превръщате в друг човек.. Цитирай
Recommended Posts