Evtim Djerekarov Отговорено Юли 31, 2014 Отговорено Юли 31, 2014 (Редактирано) ^ Но като се зарови човек в историята: http://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%91%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2&oldid=6195405 Хахахха, има и още редакции: http://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%91%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2&direction=next&oldid=5755635 Ако ги разлистите редакциите, ще се сцепите от смЕх. Редактирано Юли 31, 2014 от Evtim Djerekarov 2 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юли 31, 2014 Отговорено Юли 31, 2014 ... Сега съм на закърпване след сцепването от смях... 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 31, 2014 Отговорено Юли 31, 2014 На следващия ден предаването му, което се води на открито, отново е следвано от „ромска агитка“, която издига плакати като „Червен плазмодий“, „Боклук“, „Подлога“ и някои по-нецензурни[9].Бареков е доволен и после го ебат. Абе пак събудих жената от хилеж, мен ме е яд ,че не копирах как в уикипедиата на мая манолова за снимка бяха турнали една кокошка,естествено бързо изчезна.. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Август 1, 2014 Отговорено Август 1, 2014 (Редактирано) Amon Amawhat? Редактирано Август 1, 2014 от G.Varbanov 3 Цитирай
Demiurg Отговорено Август 1, 2014 Отговорено Август 1, 2014 ^ Снимката е стара, но текста е як ! 1 Цитирай
bmo Отговорено Август 1, 2014 Отговорено Август 1, 2014 Врачанският районен съд върна избитите два зъба на врачанин, които били иззети като веществени доказателства за нанесен му удар от музикант побойник през май тази година. 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Август 2, 2014 Отговорено Август 2, 2014 (Редактирано) Фотографът към асистента: "Що да не направим снимки с китара? Ето ти 100$ иди до Wallmart и купи китара с амп... и бутилка Jack!" Squier?!?!? И 8 инчово кубе, без кабел!? Ставай от ампа, ма! Редактирано Август 2, 2014 от G.Varbanov 4 Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 2, 2014 Отговорено Август 2, 2014 (Редактирано) Ни е простотия,ни е забавно..,некво прозрение,(за младежите дето са скарани с българския език да потърсят кога е писано това) После апостолите идеха депутатите на около шестдесет села на IV окръг. Аз ще дам на някои от тях имената, защото се лаская да вярвам, че историята ще да приеме ако не всичките, то поне една незначителна част от тях. Тия депутати, избрани и назначени по кьошетата и плевниците, аз ги обожавам сто пъти повече, отколкото днешните белоръкавични депутати, които, докато се изберат, продават ги, и майка и баща, и чест и съвест; които не народът избира, както тия обичат да казват, но техните пиени агитатори, безсъвестните лъжи и подкупвания. Моите оборищки депутати са ангели, най-честните, идеални личности измежду народа, единствените възнаграждения — искам да кажа, прогонни и дневни пари — на които бяха: грозната бесилка и заптийският камчик. Подобни депутати българският народ няма да види вече, докато свят пребъде. Захари Стоянова " Записки по българските въстания" Редактирано Август 2, 2014 от Hillbilly 4 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 2, 2014 Отговорено Август 2, 2014 Колкото и да ми е тъжно, верно е предвидил Джендо ! Цитирай
Recommended Posts