Hillbilly Отговорено Октомври 12, 2013 Отговорено Октомври 12, 2013 Убих една змия,не се ли радваш? 3 Цитирай
Abbath Отговорено Октомври 12, 2013 Отговорено Октомври 12, 2013 http://ikeaordeath.com/ You scored 17 out of 20! Congrats you are... True Kvlt. lol 1 Цитирай
7thString Отговорено Октомври 12, 2013 Отговорено Октомври 12, 2013 (Редактирано) Вий сте някви машини Аз 10-тина познах - то на тоя език всичко звучи като име на банда Редактирано Октомври 12, 2013 от 7thString Цитирай
travelcaster2 Отговорено Октомври 12, 2013 Отговорено Октомври 12, 2013 АЗ БИХ КАЗАЛ, ЧЕ И НЯКОИ ЛОШИ РАБОТИ СА В ЖЕНСКИ РОД: СТУДТА НАПРИМЕР И ДР. Цитирай
Orion Отговорено Октомври 13, 2013 Отговорено Октомври 13, 2013 (Редактирано) ...не е простотия, но е забавно... http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm Редактирано Октомври 13, 2013 от Orion 1 Цитирай
7thString Отговорено Октомври 15, 2013 Отговорено Октомври 15, 2013 200 китарни рифа без спиранка: Продължаване на серията: http://www.youtube.com/watch?v=iaAkWy55V3A Цитирай
jkolarov Отговорено Октомври 15, 2013 Отговорено Октомври 15, 2013 Отдавна не се бях смял така: Цитирай
valitchy Отговорено Октомври 15, 2013 Отговорено Октомври 15, 2013 Черешовото лаптопче! След 30 години една легенда се завръща... "Правец 64М". Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 16, 2013 Отговорено Октомври 16, 2013 Знам, че единственият начин да изкарам пари от китарата си е да я продам, но това вече е прекалено... Цитирай
7thString Отговорено Октомври 16, 2013 Отговорено Октомври 16, 2013 Пак, че не са написали да използваш парите да се напиеш в Биад... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 18, 2013 Отговорено Октомври 18, 2013 Kirk Hammett: "Lulu" е едно от най-добрите неща, които сме правили" Цитирай
Slide Отговорено Октомври 18, 2013 Отговорено Октомври 18, 2013 shumkar_44 написа:Здравейте. По принцип не следя тази дискусия, ала след филма, който гледах снощи, просто няма как да не го сторя! Та, от доста време насам на малката ми масичка в трапезарията събира прах една видео касета със западния филм "Гладиатор", навярно забравена там от слабоумния ми племенник при някое от неговите посещения. Понеже не намерих нищо интересно по приемника снощи, а обезателно ми се гледаше някакъв филм, аз реших да си пусна въпросната касета и останах вцепенен!!! Първо искам да кажа, че по подобен начин от скука съм гледал и други западни продукции, които разбира се разочароваха тотално, ала "Гладиатор" се оказа един от най-великите филми, които някога съм гледал! Бях изправен на нокти през цялото време докато гледах, а в един момент усетих, че съм и плувнал в пот от напрежение. Всяка битка на храбрия Максимус ме доближаваше до инфаркт, а към края на филма се наложи да го спра за малко, за да се преоблека със сухи дрехи. Финалната битка бе зверска, а противния Комодус ме отврати дотолкова със зверствата си, че когато прониза храбреца преди боя, аз запратих с крясък едната си пантофа по приемника! В последните земни мигове на Максимус аз не можах да сдържа сълзите си и проплаках с глас, като чувствувах сякаш съм изгубил брат...След като филмът приключи, аз си легнах и се опитах да заспя, ала не можах. Треперех целия и си представях, как удушвам проклетия Комодус с рибарска корда, след което го пронизвам с тактическия си "Взмах", за да почувствува колко неприятно е това! Този персонаж е толкова гнусен, че дори артистът, който го играе, трябва да бъде наказан! Прочее, може би лежах така в продължение на час, след което не издържах и си пуснах отново филма, запасил се този път с купа маслини и кана лимонов сок. Когато той приключи, вече се развиделяваше, ала от тогава досега не ми се е приспало изобщо. Постоянно превъртам на надписите, за да слушам красивата песен накрая, като мисля да си я пускам вече всяка сутрин, докато се реша. Днес всъщност трябваше да съм на работа, ала в хладилника имам още маслини и сок, а и току-що превъртях касетката до началото... Те тва е от един футболен форум... (Свободна зона, aka - техния вариант на "Гориляна") 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 19, 2013 Отговорено Октомври 19, 2013 (Редактирано) сръбски изпълнители от близкото минало: Редактирано Октомври 19, 2013 от Hillbilly Цитирай
Recommended Posts