Jim-ph Отговорено Юни 12, 2018 Отговорено Юни 12, 2018 хубава аналогия с концерта на Foreigner да, хубава. Просто касаемо точно Фендер-а ситуация е малко странна. От една страна, колкото по-дълго производство, толково "по-фендерски" китари трябва да се правят (от смяна на фабрика или начало на нова производственна линия). Да речем, контракта с Фуджи е почнал през 82ра, а фрезуването и т н почва да приличат повече на американски фендери към 90те години (явно имаше корекции/промени/нови чертежи от ръководна фирма). ОБАЧЕ. Най-яката продукция им единодушно се признава JV серия фендер и скуаер - то ест, най първите. И като някой пипнал от всички периоди - тука съм солидарен. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юни 13, 2018 Отговорено Юни 13, 2018 В периода между февруари до октомври 1985 г. в Съединените щати не е направен нито един Fender FMI разчита изключително на Fender Japan Фабриката е FujiGen, която "спасява" Fender. Тогава се появява мита за грандиозен пожар, изгорял капитал от суровини и др. тинтири минтири. Истината е по проста, трябвало е време да се заработи след продажбата. Разстоянието пък м/у двете фабрики (Ensenada/Corona) е смешно малко, и в двете работят предимно латиноси, а ги надзирават сешташ се... Машините в Ensenada са старите от производството в САЩ. Fender Mexico и Fender USA са различни и по цена и по качество, не заради работниците и машините, различни са заради вложеното в тях. Разни магии и съждения по тема пълнолуние, четвърта чакра и планината Fuji, звучат някак... 2 Цитирай
Jim-ph Отговорено Юни 20, 2018 Отговорено Юни 20, 2018 +100г бонус от холандска индика and we're good Цитирай
Heartman Отговорено Юни 21, 2018 Отговорено Юни 21, 2018 ^^ Този пък голямо чудене.Що не ни пита веднага щяхме да му кажем, че е ментак. :D 1 Цитирай
apoplexia Отговорено Юни 21, 2018 Отговорено Юни 21, 2018 Но явно не е това, за което се продава! Може да си е качествен инструмент, произведен от друг. Цитирай
Jim-ph Отговорено Юни 21, 2018 Отговорено Юни 21, 2018 еми аз не знам и коментатора откъде взима озвучени от него цени.... явно е от Марс. 1970те Гибсони струват от 1500 до 3000$ това е, общо взето. Цитирай
jabs Отговорено Юни 22, 2018 Отговорено Юни 22, 2018 Той това и каза. Препоръчителна цена 2500 ако правилно помня. Това че е обявена за 10 си е проблем на продавача. От скромния ми опит холандците пи някаква причина имат хобито да се изхвърлят с цени. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юни 22, 2018 Отговорено Юни 22, 2018 Wiki: "Cannabis in the Netherlands is illegal, but is decriminalised for personal use. It is allowed to be consumed in coffee shops." Влиза Ханс, поръчва си едно кафенце с мара и отваря лаптопа да пусне стария Жипсън за продажба! Цитирай
userko Отговорено Юли 6, 2018 Отговорено Юли 6, 2018 https://www.bad_link/ad/gibson-les-paul-standard-kitara-CID618-ID7vvje.html 'Те го на, gibson les paul standard Поне, не товари с цената. 2 Цитирай
Heartman Отговорено Юли 9, 2018 Отговорено Юли 9, 2018 ^ Чудя се тея КЕтайците, как всичко копират, а формата на лес пол не могат?Никак няма общо с оригинала. Цитирай
Nikolov_76 Отговорено Юли 15, 2018 Отговорено Юли 15, 2018 (Редактирано) http://www.anazd.com/index.php?main_page=product_info&cPath=35_20&products_id=671 Някой може ли да коментира? Някакво логично обяснение? Редактирано Юли 15, 2018 от Nikolov_76 Цитирай
Claypool Отговорено Юли 15, 2018 Отговорено Юли 15, 2018 Този сайт истински ли е, баси? Китари за по 4000 долара на цена от 400. Цитирай
Claypool Отговорено Юли 15, 2018 Отговорено Юли 15, 2018 Не става, това е сайт на 27 дена. И на мен ми се ще да се хвърля на на една Gibson Les Paul Custom за 360 евро, вместо за 3600, но рискът е голям. Ето: The website has been newly registered with a short life expectancy, which follows the pattern used by many fraudulent and fake selling websites. Please be vigilant and take extra care before providing any payment information. https://www.scamadviser.com/check-website/anazd.com#comments Цитирай
Recommended Posts