Jump to content
Българският форум за музиканти

userko

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от userko

  1. Само като му види човек подредбата на ключовете на този Chibson и му става лошо Сигурно има и множество други "знаци", но на мен ключовете ми правят най-силно впечатление.
  2. https://www.bad_link/ad/gibson-les-paul-standard-kitara-CID618-ID7vvje.html 'Те го на, gibson les paul standard Поне, не товари с цената.
  3. С нормализиран саунд
  4. Записът се получи малко тих. https://www.youtube.com/watch?v=wCNviM4b3n8
  5. Във връзка с "дупето":
  6. А никой не обръща внимание на тази нек-тру красавица - http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/104172-idhiaeaaai-aae-eeoadha-oaudhae-eaaen Jacki трепач, не мога да повярвам, че още никой не я е пожелал на тази цена.
  7. http://www.youtube.com/watch?v=RcCrBraNgIw Лапето цепи мрака през цялото време
  8. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3779251 и чалгийката ще намаже
  9. http://www.youtube.com/watch?v=baIj_bEVEQA Страшни са
  10. Поне при мен тази схема е най-ефективна : 1. Отключваш "нът"-а 2. Нагласяш врътките за финна настройка в средно положение. (ако не си сигурен къде са тези врътки гоогле ще ти каже). 3. Настройваш по следната схема: започваш от 1ва към 6та и повтаряш толкова пъти, колкото е нужно. 4. Заключваш нъта и ползваш врътките за финна настройка, тъй като е нормално след заключване на нъта да има леки отклонения в настройката. Наистина не става толкова бързо като да настройваш китара с fixed bridge, но който иска жица трябва да прави жертви
  11. Откакто свиря с Еlixir 10-ки не съм късал струна. Не знам дали се дължи на това, че свиря с тези струни или е просто случайност, но е факт.
  12. userko

    Get Over Yourself

    Агресивната версия на Марто.... цепи мрака Аз впечатлен !
  13. Ок, благодаря за насоките, изглежда ще си намеря Ърни Бол като се поразходя из магазините. Все пак ще се радвам да чуя мнение за Dunlop струни ако някой е ползвал.
  14. Някои посвирвал ли е със струните за Ел. Китара на Dunlop ? Ако да, какви са ви впечатленията ? Впредвид цената им нямам особени очаквания, по-скоро ме интересува дали "стават" Не си намирам (а и не ми остава много време да търся) тези, с които свиря по принцип и се чудя дали да си взема Dunlop временно, докато докарат Earnie Ball-ки.
  15. TONY, радвам се, че много добре осъзнаваш ситуацията, в която съм поставен Длъжник съм ти за времето, което си отделил да напишеш този отговор. Не ми се ще да се разделям с Bossa, защото за мен е маниакален мултиефектс туул. Единственото, което според мен куца наистина е предусилвателната част. Именно заради това търся подходящо решение. Кубето е едно малко "practice" ампче (VOX AC4TV8), което колкото е невинно, толкова и може да бичи по-здраво и според мен звучи впечатляващо добре. Clean-а на кубето много ми допада... докато е все още в гаранция не ми се ще да го нападам с поялника Като за начало мисля да тествам някои преампи ( вариант 1 ) и ако не ми допадне саунд-а, да премина към вариант 2 или 3 Всъщност като се замисля, може би е най-добре да инвестирам в някое по сериозно кубе....
  16. Благодаря, за точния и разбираем отговор BabyThomas !
  17. Здравейте, От известно време насам си търся хубав рокаджийски преамп, който да ръгна в лууп-а на процесор Boss-GT10. Свиря с лампов усилвател, който няма fx loop и не мога да го ползвам като преамп, така че съм принуден да търся камионче, което да върши тази работа. Не търся съвет тъй като ми е ясно, че темата е твърде субективна , а по-скоро ми е интересно да прочета ваши впечатления от преамп-ве. Саунда, към който се стремя е яко дърти мърти рок... Velvet Revolver etc. Благодаря предварително ! П.С. Далеч съм от Sound Engineer специалист, така че ако нещо в този пост ви се стори безумно, смейте се на воля
  18. Солото цепи мрака според мен. Мисля, че ще се оцени от хора, чиито критерии не се свеждат единствено до шарене на 64ни по грифа
  19. Roulette Dares - The Mars Volta Присетих се скоро за тях... велика банда ! Поздрав за всички.
  20. +1 Просто го използвайте така, както пише в упътването на препарата и всичко е точно
  21. Fingerboard 01 Cleaner & Prep се препоръчва за употреба само върху нелакирани покрития. Мисля, че е най-добре да се използва само по предназначение за почистване на фретборда. Ultraglite 65 String Conditioner - Не мисля, че ще има смисъл да мажеш каквото и да е друго, освен струните. Аз лично използвам и 2та препарата и особено от String Conditioner-a съм доста доволен. Струните, които смених преди почти месец не само, че все още изглеждат като нови, но и поне според мен нямат осезаема промяна в звука. За почистване на тялото, главата на грифа и тн. може просто да използваш сух мек парцал, стара памучена тениска или нещо такова.
  22. ..... направо срам ме хваща, че не се сетих за този вариант по рано
  23. Така или иначе не мисля, че ще ползвам разни мазила повече от 2 пъти годишно, така че и аз се надявам да няма проблем
  24. Изчетох много мнения по този въпрос из интернет пространството и честно казано най-обективно и подробно ми се стори мнението по-горе на Евтим, за което му благодаря. Всички останали (из чуждестранните форуми) са от сорта на "недей да ги махаш всичките, грифа ти ще се прецака" или "махай, няма шанс нещо да му стане". Реших да повдигна тази тема отново, защото събирам мнения за това, как би могъл да се почисти фингърборд-а със средства като Dunlop 65 серията и подобни при смяна на струните, без да се махат всички струни. Дали смяна по двойки струни е вариант ? Така би се освободила повече площ за почистване с препарат и парцал. Ако се сменят една по една би било бая неудобно за почистване. Изобщо съм любопитен да разбера как процедирате вие Багодаря предварително.
  25. userko

    Ibanez Owner's Club

    Скоро ще запиша нещо и ще постна из форума Относно ника ми на кирилица..... разбираемо е
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.