Hillbilly Отговорено Февруари 11, 2017 Отговорено Февруари 11, 2017 Бе не знам,минах тук тези дни през ММГ- и опънали някаква китара да и сменят струните -,ама паднах от смях- пише си марката Гибсън,направена на вид - е,с окомера я видях,че тялото е по-тънко,то отявлено менте..,то и Тони каза- какво ли не ни оставят за продажби,а тези японските греко там имаше преди време,оставени от съфорумника-да не си кривя душата- наистина звучаха добре (имайте предвид,че не ги включвам в усилвател-или звучи от дървенията,или не) Цитирай
Jim-ph Отговорено Февруари 12, 2017 Отговорено Февруари 12, 2017 не е ли един от такива гибсони? 1 Цитирай
Ламби Отговорено Февруари 12, 2017 Отговорено Февруари 12, 2017 Продавачите са наточили теслите,балами дал господ,каквото може нека да го правим.Тоя му липсват 3 см дебелина. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 12, 2017 Отговорено Февруари 12, 2017 Това си е Gibson les Paul less и си е 100% оригинален Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 13, 2017 Отговорено Февруари 13, 2017 То може да се чудят какви простотии да измислят, от Гибсън,ако ти тежи много ЛП взимаш СГ. 1 Цитирай
Jim-ph Отговорено Февруари 13, 2017 Отговорено Февруари 13, 2017 Аз умрях от смях когато продавах такъв Custom Lite в фб група The Les Paul. Колко умни разбирачи бре... Ама гибсон наистина самостоятелно направили чибсон с доста странни подозрителни спецификации 1 Цитирай
taktun Отговорено Февруари 13, 2017 Отговорено Февруари 13, 2017 (Редактирано) Точно така Редактирано Февруари 13, 2017 от taktun Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 13, 2017 Отговорено Февруари 13, 2017 VOS,Евгений,хората,които обичат Лес-Пол звук..пак си го обичат. Цитирай
iliev.p Отговорено Февруари 15, 2017 Отговорено Февруари 15, 2017 jabs,имам набито око,и то се дължи точно на фотографията.Сравнявайки двете китари,тази на Jim и тази която ти си показал-при неговата също ключевете са "криви" но са семетрично помежду си "криви".А на тази само единия е крив,нещо ми миришеееее,дано аз да съм крив,но не препоръчвам на никой да вкара пари в тази китара,та дори и да са от лотарията спечелени. Още в началото когато Кольо_К,пишеше по често във форума,ми направи впечатление за дефектите които описваше по китарите си(а те не са от евтините)от тогава и аз сериозно обръщам внимание да видя дали е прав.Демек станало ми е хоби да се заглеждам в изпълнението точно на скъпите китари. 1 Цитирай
Jim-ph Отговорено Февруари 15, 2017 Отговорено Февруари 15, 2017 по-отблизо. Китарата е вече в Люксембург (слава богу), така че други ракурси не мога да направя. Цитирай
jabs Отговорено Февруари 15, 2017 Отговорено Февруари 15, 2017 Илиев, тя китарата вече е и в базара По появилия се сериен номер е от 2004. След като порових малко логото отзад е ок, сменено е през 2007 май беше, моята е 2010. Така че много вероятно е да е истинска. Не че има голямо значение. За другото, каквото имах да кажа, казах го Джим да каже, той се сближаваше нещо с продавача и за исканата цена ако желае, да се произнесе. Гледам здрав оборот върти, мнението му ще е по-меродавно от моето... Моето скромно мнение е, че китарчето е надценено с около 2,500 лв. Изобщо това е една друга тема - тази за цените. В ривърб има едни интересни графики. Пишеш модел китара и виждаш тренда на искани цени и на крайни продажни. Едните с другите не са много близки 1 Цитирай
Jim-ph Отговорено Февруари 15, 2017 Отговорено Февруари 15, 2017 Цената е висока. Мойта заминала на общо ниво 4,400лв. Имах частичен бартер за '97 Orville LP Custom + Burny LP Custom + доплащане от страна на "купувач". А мойта беше 68 reissue, по-скъпа серия (въпреки откровенно неадекватно слабо звучене, но това е отделна тема вече). При въпросния ЛП серия е обикновена. Толково, да. 2.5 бона завишено, приблизително. Ама не знам как звучи. Може би е бижу, може би за огрев. При гибсони този въпрос е random, за съжеляване. Цитирай
iliev.p Отговорено Февруари 16, 2017 Отговорено Февруари 16, 2017 В интерес на видяното в интернет,клипове как се правят китари от двете най одумвани марки(F,G)забелязах серийното производство как се прави,може да има пропуски.Но при ,къстъм,не трябва да има пропуски поне при окачествяването. Гледах и ръчно изработване на китари,едва ли ще монтират ключа накриво,все пари ще се дават и за изработка. Но аз не вярвам сто процента на интернет,лично мнение. Все Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 16, 2017 Отговорено Февруари 16, 2017 Аз съм виждал пропуски, при Фендър. 3-4 дреболии имаше. Нищо сериозно наистина, но определено не го очаквах на китара за 5к. Да им имам къстъм шопа... Цитирай
Recommended Posts