Manolev Публикувано Октомври 24, 2006 Публикувано Октомври 24, 2006 Заглавието си подсказва каква ще е темата. Само веднъж съм се докосвал до такава китара. Изводите са: страхотна китара, за жалост става само за блус и хард рок. За яките мелачки не става. Страхотна изработка, изпипана до последния детайл. Звука мекичък, за разлика от примерно по-новите китари, където е рязък. Нещото, което ме учуди беше чистата китара - звучеше с невероятно чисти тонове! Надявам се да намеря нещо 2ра ръка след време - трябват ми пари! Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 за жалост става само за блус и хард рок АБСУРД!!! 1 Цитирай
Manolev Отговорено Октомври 24, 2006 Автор Отговорено Октомври 24, 2006 Не се изразих правилно! Става за всякаква музика ДО хард рок. За по-нататъка не! Малко трудно ще свириш с него музика от рода на: Children of Bodom, Slayer, Megadeth... Цитирай
VOSTOK Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Не е така, човек, имаше наскоро една тема, в която точно се обсъждаше, че бая тежки банди свирят с гибсън лес пол... Нямам време сега да потърся, ама е така. Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Май идеше реч за каркас или Напалм не помня, но! Зак Уайлд и Блек лебъл сосайъти са баси нежната бандичка Цитирай
synchu Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 ^Dark Tranquility са още по-нежна банда от гореспоменатите.... Цитирай
shadow Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Идеше реч и за кенибъл корпс,които свирят с лес пол, ето и темата в която се обсъждаше това: http://forum.muzikant.org/index.php?showto...th%20metal&st=0 Цитирай
seek,fuck & destroy Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 James и Kirk от MetallicA също понякога подрънкват да Gibson Les Paul И вкарват не леки рифове :guitar: Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Идеше реч и за кенибъл корпс,които свирят с лес пол,ето и темата в която се обсъждаше това: http://forum.muzikant.org/index.php?showto...th%20metal&st=0 тази китара в CC не е Gibson а ESP! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 (Редактирано) Ем.. не знам дали сте забелязали, по едно време почти всяка мералкор банда праскаше с Джаксън и Лес Пол. Лес Пола си става за всичко, наистина за всичко, въпроса е просто какъв звук търсиш. Дано някой ден имам щастието да докосна един. :inlove: Редактирано Октомври 24, 2006 от KeRRANGKid Цитирай
Metanoia Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Даже Korn записват с Gipson. Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Всички сте прави, но наистина за много брутален метал не се използва често....примерно Gorerotted, Nile, Aborted, suffocation, Hate..... Хората си ползват Jackson с адаптери Seymore Duncan. или ESP понякога EMG pickups Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Смутен съм. Нямам какво да добавя след тази компетента тирада Цитирай
bulby Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Според мен Лес Пол не е подходящ само за съвсем чисти неща - прекалено дебел и мазен му е тона, липсва "брилянтността" на Фендър-ите. За всичко с дистър, повече или по-малко - LP is the shit... Цитирай
Recommended Posts