Trysth Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Тоя льольо с фешън шапката кво общо има с темата Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Хаха, това е най-интересната снимка на китарен кабинет, която съм виждал. Иначе струват докъм 500лв Behringer кабовете, BG412H и BG412F специално са по 480лв, а BG412S е незначително по-скъп. (това в Динакорд) Bobalan примерно ми каза, че само кабинетът (голо дърво - без говорители, без тапицерия) излиза към 400лв. Така че има сметка в кабовете на Behringer. Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 23, 2006 Автор Отговорено Октомври 23, 2006 (Редактирано) опаа грешка :wall: :wall: :wall: BEHRINGER ей тва е вече истинското Редактирано Октомври 23, 2006 от One_Voice Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 @Trysth: що да даваш 480 кинта за беринджър като за 499 вземаш (с риск да стана банален вече ) Randall кабинет от RX серията. Тук можеш да видиш наистина какви са цените... Атова е кабинета. само че този е с текстил отпред, а другия е с метална решетка. говорителите са Randall Jaguar speakers... :think:.... Беринджър??? :stop: Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 23, 2006 Автор Отговорено Октомври 23, 2006 и това звучи интересно. Ще трябва май да се ходи с главата до София :think: Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 A какво ще кажете за китарните Fender говорители от по 100 лв. парчето? Цитирай
TONY Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 говорители Фендер -макар че пише Фендер на тях,като правило се произвеждат от еминенс и йенсен - по порьчка от фендер(по правило ако не пише йенсен - значи са от еминенс) затова и имат коренно различен звук от селешьните - дето се ползват от маршал ( като изключение има и фендер комба сьс селешьн - но са малко) за тези от 100 лв - не знам - има вероятност вече да има и китайски фендер говорители - предполагам че фм серията усилватели , произвеждана в китай, се захранва с китайски говорители - няма логика да пренасят с кораби говорители от САЩ виж колко струва цялата колона в РФ 4х100 = 400 за кутията поне 200 - 600 не вярвам да има смисьл да си правиш сам-ако готовата фендер ФМ колона ти е 700 лв например(дори и да е 800 - пак не си заслужава) Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 нека да оставим фендер да си правят китарите... лично мнение!!! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Хаха, това на Randall наистина си е оферта! Не знаех че са толкова евтини. Ще си правя full stack май. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Случайно попаднах на това: " МОЛЯ, ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ ВАЖАТ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ! и това: ОТ 01.11.2006 ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЩЕ БЪДАТ ПОВИШЕНИ, ПОРАДИ ВЪВЕЖДАНЕТО НА Т.НАР. ПРОДУКТОВА ТАКСА (Наредба за изискванията за пускане на пазара на електрическо и електронно оборудване и третиране и транспортиране на отпадъци от електрическо и електронно оборудване, обнародвана в ДВ бр.36/ 02.05.2006) на сайта на фактор..... не знам какво да кажа..... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 е кво да кажеш освен - европейски съюз <_> Цитирай
Wheels_of_Fire Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 ДА, но ако "паднат" границите се предполага, че ще отпаднат и митата и цените пак ще си паднат - или на сегашните цени, или на по-ниски?(и аз не съм сигурен) Цитирай
olygofren Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 О, веднага ще го измислят, ами че те ако се лишат от митата не могат да вържат бюджета по никакъв начин. Я ще е екотакси като при колите, я кой знае какво. Още по-голям ще го забият. И квадратен. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 За говорители фендер питах, защото имам намерение да си правя 1х12 . Цитирай
Recommended Posts