filip.guitar Публикувано Март 16, 2014 Share Публикувано Март 16, 2014 Ще си продавам китарата (Скуайер страт), но нямам подходящ кашон за евентуално пращане. Разполагам само с мек калъф. Как бихте я опаковали ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Март 16, 2014 Share Отговорено Март 16, 2014 Ето една практична тема. Аз бих се разходил до близките музикални магазини и бих ги попитал дали нямат излишен кашон. Понякога хората си купуват китара и калъф/ куфар и не искат кашона. Не вярвам да ти откажат ако имат нещо излишно в склада. Ако нямат, ще трябва да си купиш голямо количество bubble wrap, да я опаковаш в няколко пласта и да използваш здраво тиксо. Ако намериш и друг мек материал; листове дунапрен или полиуретан, сложи и тях. Ако намериш друг голям кашон, можеш да го прекроиш, така че да побере китарата. Преди време така ми изпратиха синтезатор в преправен кашон от телевизор . Няма да е лошо и да си застраховаш пратката за съответната продажна цена и да я обявиш за чуплива стока. Това ще оскъпи транспорта, но купувачът би трябвало да поема разхода. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 16, 2014 Share Отговорено Март 16, 2014 Пращал съм и съм получавал китари и басове така - в мек калъф, а вътре около главата и по ръбовете на тялото долу - колкото пласта картон може да се събере в калъфа. И с Еконт декларираш като чупливо. Ако намериш кашон е по-добре, питай Камен дали няма някой. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Март 17, 2014 Share Отговорено Март 17, 2014 Аз бих се разходил до близките музикални магазини и бих ги попитал дали нямат излишен кашон. Понякога хората си купуват китара и калъф/ куфар и не искат кашона. Даже не е нужно да ходиш. Звънкаш питаш и ако имат отиваш и го взимаш. Аз така направих като продадох една китара. Всичко беше точно, даже и пари не ми искаха, е почерпих по биричка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordantcho Отговорено Март 21, 2014 Share Отговорено Март 21, 2014 или купуваш за 100 лева твърд калъф и не се занимаваш с глупости Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shtur4o Отговорено Март 21, 2014 Share Отговорено Март 21, 2014 или купуваш за 100 лева твърд калъф и не се занимаваш с глупости .... освен ако и скуайър-а не струва 100 лв. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordantcho Отговорено Март 25, 2014 Share Отговорено Март 25, 2014 или купуваш за 100 лева твърд калъф и не се занимаваш с глупости .... освен ако и скуайър-а не струва 100 лв. Може да си продаде китарата, а куфара да си го запази Праща по куриер, куриера оставя китарата и му връща куфара с обратна пратка Нито е скъпо, нито е сложно, а така вероятността китарата да пристигне здрава е значително по-голяма 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts