Vango Публикувано Октомври 5, 2006 Share Публикувано Октомври 5, 2006 Kакъв тип стойка е подходяща за кондензаторен микрофон за записи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Октомври 5, 2006 Share Отговорено Октомври 5, 2006 чупеща ако е за студио, а кондензаторния си е баш за там, вземи си една на проел, не е никак лоша и в Динакорд трябва да има към 40 кинта е, лекичка и приятна изработка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 6, 2006 Share Отговорено Октомври 6, 2006 Лелеееееее. На мен трите ми микрофона в комплект с жиците са по-малко! За стойка установих, че е готино да се ползват група шпиндели за 10 ДВД-та. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Октомври 6, 2006 Share Отговорено Октомври 6, 2006 Лелеееееее. На мен трите ми микрофона в комплект с жиците са по-малко! За стойка установих, че е готино да се ползват група шпиндели за 10 ДВД-та. Брей....чак пък 3 микрофона с жици.....ти да не пазаруваш в "Магазини за 1 лв."? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabatajabata Отговорено Октомври 6, 2006 Share Отговорено Октомври 6, 2006 (Редактирано) За десктоп решение тип - "домашно" е удачен варианта със стойка от "чупещи" се лампи. Естествено нужна е доработка за захващането. Най-удобни са тип "пантограф" защото могат да се вдигат нагоре почти до човешки ръст - зависи и от височината на масата разбира се Редактирано Октомври 6, 2006 от jabatajabata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 8, 2006 Share Отговорено Октомври 8, 2006 Брей....чак пък 3 микрофона с жици.....ти да не пазаруваш в "Магазини за 1 лв."? 3 броя Nady Pro Performer + 3 метрови кабели - 24$. Е как да дам за стойка 40 лева. Аре нема нужда! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Октомври 8, 2006 Share Отговорено Октомври 8, 2006 аз ползвам една стойка за лампа - има щипка за захващане към метална тръба - е там стискам микрофоня и е идеал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Октомври 8, 2006 Share Отговорено Октомври 8, 2006 Брей....чак пък 3 микрофона с жици.....ти да не пазаруваш в "Магазини за 1 лв."? 3 броя Nady Pro Performer + 3 метрови кабели - 24$. Е как да дам за стойка 40 лева. Аре нема нужда! Е да бе...ама понеже човекът питаше стойка за кондензаторен... Аз лично в студиото бях решил да ползвам висящи (монтирани на тавана) стойки с цел цялостно избягване на вибрациите (при недобросъвестни певци и певици...много си тактуват с крака бе... ). И тъй като не успях да открия такива, пригодих обикновени стейдж. Размонтирах им краката, резнах им малко общата дължина на тръбата и в крайна сметка се получиха телескопично разпъващи се прави стойки. Някой ще каже, че паякът е достатъчен - да...помага много, но не на 100%, особено ако подът е дървен (при мен е и двоен...както и стените). Та затова реших да ги спусна отгоре....а чупещото се рамо не ми е необходимо, защото записвам основно вокалисти, а когато дойде някой да изсвири нещо, тогава му слагам допълнителна стойка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Октомври 9, 2006 Share Отговорено Октомври 9, 2006 Аз лично съм много недоволен от проелските стойки. Имах една и се счупи. Пластмасата, която затяга гъвкавото рамо се изрони. А стойката съм я ползвал много рядко. И сега няма от къде да си купя само счупената част. Дори за права стойка не става Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts