BatCountry Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 Така,както е казано в заглавието,опитвам се да намеря Schecter Demon Revenger FR,прегледал съм може би всички български онлайн магазини и никъде не мога да намеря точно такъв модел.Та въпроса ми е,ако случайно някой знае,има ли някакъв сайт, (няма значение от коя държава) с този модел китара,който да приема поръчки и доставя до България? Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 Гледай някои от другите им клипове освен Bat Country. В последствие от Demon Revenger му направиха Signature на Synyster Gates: http://www.thomann.de/gb/search_dir.html?sw=synyster&bn=&gk= Или от Томан през: http://www.musicworld.bg/bg/home Цитирай
BatCountry Отговорено Февруари 3, 2014 Автор Отговорено Февруари 3, 2014 Мерси за бързия отговор,но аз търся "чист" Revenger,не signature. Цитирай
peter maksimov Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 Аз като си търсих китарка и аз си бях харесал един Шектър, който го нямаше в наличност в никой от магазините тук, но от Телесаунд казаха че не е никакъв проблем да го доставят, така че пробвай да говориш с тях. 2 Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 Е тая китара ли е хай енд?Падат стандартитееее Цитирай
ZLE Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 Кой твърди ,че е хай-енд? Иначе милата е толкоз грозна,че с Fireman-а на Гилбърт са конкуренция... Цитирай
SynV Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 Аз не мисля, че е грозна обаче тая глава проваля всичко, изобщо не ми харесва. Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 За момент ми се стори че е в раздел Hi end.Простете моето недоглеждане Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 Дай на телесаунд 500 евро капаро и до месец я имаш.Излизат и в US i UK ебай Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 Точно галвата не ми харесва. Очевидно и на Synyster. Доста бързо я смени Цитирай
Recommended Posts