Nikolay Chavdarov Публикувано Януари 29, 2014 Публикувано Януари 29, 2014 Здравейте имам един проблем с китарно дистанционно Nady 101 VHF Проблема е бързото падане на батерията на трансмитера,чисто нова батерия пада за 10 минути или по-малко.Такова нещо до сега не е било издържа по 2-3 вечери спокойно но сега го Включих и батерията си отиде много бързо. Батерията е от магазина но кой знае каква е... Ще се радвам за компетентно мнение на съфорумниците по проблема и евентуалното му отстранявАне....Благодаря предварително Цитирай
Krasi63 Отговорено Февруари 2, 2014 Отговорено Февруари 2, 2014 Може да си купиш акУмулаторна батерия и зарядно за зареждане. Или като купуваш батерия, гледай до коя година може да се използва, има го на почти всяка батерия! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Февруари 2, 2014 Отговорено Февруари 2, 2014 Преди всичко останало е необходимо да се измери консумацията на устройството. Ако е по-висока от декларираната от производителя, явно има проблем в устройството. Ако е в нормите на обявената консумация, тогава е въпрос на качетвото на батерията. Смяна на батерии няма да реши проблема, защото е на сляпо, без никаква реална информация. Единствено, ако фирмата е препоръчала един вид, а случката става с друг вид батерия, тогава грешката е в ползващия. 1 Цитирай
Nikolay Chavdarov Отговорено Февруари 2, 2014 Автор Отговорено Февруари 2, 2014 Не мисля че е до батерия ,проблема е от скоро и трансмитера си работи на обикновенните 9волтови батерии Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 2, 2014 Отговорено Февруари 2, 2014 Да си усилвал аутпута на трансмитера? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Февруари 2, 2014 Отговорено Февруари 2, 2014 Я да ми обясниш как се усилва изходната мощност на предавателя? Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 ^ Имал съм 2 бр. дистанционни за китара и на 2-те е имало регулиране на изходното ниво. Цитирай
Nikolay Chavdarov Отговорено Февруари 3, 2014 Автор Отговорено Февруари 3, 2014 Не може да се регулира изходната мощност а чувствителноста Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 ОК, грешката е моя. Регулира се Audio Input Level или това е Input Sensitivity Control. Цитирай
Recommended Posts