Andrian Ivanov Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Занимавам се с Deep House, Club музика Интерисува ме коя програма е с по удобен интерфейс за продуциране? Наложи ми се да работя с Cubase - исках да експерементирам разни неща, но софтуерната среда ми се видя мъчение. С Pro Tools към момета не съм работил, но чета по разни форуми че е по интуитивен Цитирай
musicman Отговорено Януари 8, 2014 Отговорено Януари 8, 2014 Защо си стеснил избора до тези две програми? Според мен за този стил най-добре е Ableton Live и Logic. Цитирай
Mairomaster Отговорено Януари 10, 2014 Отговорено Януари 10, 2014 Cubase ако не ти се струва интуитивен, с Pro Tools няма да видиш по-добро. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 17, 2014 Отговорено Януари 17, 2014 Бих препоръчал да опиташ и Samplitude. Цитирай
Old Times Отговорено Януари 17, 2014 Отговорено Януари 17, 2014 За Samplitude.съм с две ръце ЗА. Цитирай
musicman Отговорено Януари 17, 2014 Отговорено Януари 17, 2014 Аз бих помолил всеки да обоснове предложението си. Цитирай
Old Times Отговорено Януари 18, 2014 Отговорено Януари 18, 2014 Тъй като "удобство" означава различно нещо за всеки, няма как да се обоснова. Съществено за избора ми точно на Samplitude беше детайлното описание във видео, бутон по бутон, кое за какво служи и къде се намира. https://www.youtube.com/channel/UCkNcvSO-G9A4mkoRS7f7J1Q Цитирай
Recommended Posts