Jump to content
Българският форум за музиканти

Andrian Ivanov

новаци
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Andrian Ivanov

  1. На скоро четах че който е с Rosewood китара плаща данъци при транспорт.
  2. Маркирайте темата "Важна" Това си е гайт на български език Повечето неща също ги зная от личен опит. Радвам се че колегата ги е споделил!
  3. ANDRIAN IVANOV OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL http://www.youtube.com/andrianivanov
  4. Харесвам определени ефекти в траковете Занимавам се Deep House Club Skype andrian.ivanov 088 889 4331
  5. Здравей Идеята ти е добра виждам че темата не е актуална но ако все още искаш да направим нещо може да се включа. Преди бях вокалист сега се занимавам повече с продуциране
  6. Andrian Ivanov

    Cubase vs Pro Tools

    Занимавам се с Deep House, Club музика Интерисува ме коя програма е с по удобен интерфейс за продуциране? Наложи ми се да работя с Cubase - исках да експерементирам разни неща, но софтуерната среда ми се видя мъчение. С Pro Tools към момета не съм работил, но чета по разни форуми че е по интуитивен
  7. Добре някои колеги тук как си оправят правата законно?
  8. Случая е следния. В студиото, което записвам имам уговорка за авторска песен - музика и текст, която е отказана от Деян Неделчев. Искам преди записа да си уредим взаимоотношенията със собственика и - до колкото разбрах от нотариуси, че с договор с адвокат трябва да се процедира Песента ми е подарена. Това ли е правилния начин понеже с една певица с която записваме в същото студио ми каза, че (нейните са кавъри) правата и се прехвърлят с пълномощно и след това се регистрира песента в мюзик регистър. П.П. Спешно ми е, защото след записа може да ми се извърти..., а и мисля да е с нов аранжимент и микс вариант от един познат DJ
  9. Преди няколко дни ходих на преглед. Нямам никакви проблеми с гласовия апарат - т.е. възли и т.н. От там ми преписаха Eludril, който много трудно го намерих основно му приложение е за гаргара... , както и да е имам хроничен фаренгит, но ме насочи към Исул с направлени към Професор Атанасов или Асенов не си спомням името добре. Следващия месец по-време на записа мисля да се прегледам, но се оказа, че имам изменения говорния апарат и ми обясни, че с упражнения и 10 дневен престой в клиниката проблема ще се оправи. П.П. Пиша го информативно за колеги с подобни проблеми за мен темата е важна!
  10. Мерси Lee. Мисля да работя с букари от Визаж - цените съм и същите... Отностно горните коментари - не е тайна, че съм нов тук (отношение стар - нов потребител жалко за тази черта), но е тайна ставаш ли? Не искам да обиждам някой, но, когато те поканят продоценти от Италия можем да говорим за каквото и да е било!
  11. Момент знам, че тук има потребители с бук. Въпроса ми беше ясен - нямам намерение да се повтарям! Следващия път си направи труда да ми разгледаш профила за да разбереш за какъв сайт става въпрос!
  12. никой ли не си е правил бук от потребителите на форума тук? От седмица насам очаквам мнения
  13. Имам проблем намерих една: http://www.photosesia.com/ няма да споменавам имена, но по-късно разбрах, че имам ме общ познат с фотографа и на личna основа не искам да ползвам услугите им, а спешно ми е нужен Бук за сайта ми и някои др. Web места, които ползвам. Може ли малко помощ нуждая се професионалист! Много съм затруднен. ...не съм имал подобен проблем
  14. Няма проблем бях много уморен няколко дни не бях спал, когато писах темата - звучи малко несвързана за, което се извинявам. Аз съм от Сливен и затова реших през един от тези месеци. Може да се наложи нещо да остана за ден, два.
  15. Момче съм ...предполагам си се убъркал с някай, както и да е звънах на д-р Фурнаджиев. Прегледа ми е 30 лв. Парите не са проблем стига да има резолтати. Не съм решил кога ще ходя предполагам през месец април или май. Не знам след това какво ще науча, но дано не е нещо сериозно Линка към темата, който си ми дал я прегледах преди няколко дни и мисля, че е доста важна за тези, които се занимават професионално. Ще спомена в ранна възраст е грешно прекаленото експлоатиране на гласа. Едни от основните болести е хроничния ларингит, който се получава след време
  16. То и моя е доста паднал, но не се предавай. Нормално е след, като си прекъснала, но е трудно човек да се справи сам!
  17. Здравейте, и от мен. Страшно много ми харесва форума... Радвам се, че Ви открих!
  18. Все едно аз да си пробия там, че Никола Гюзелев ми е роднина, а ми смешно изгониха едно сляпо момиче и изкарват неграмотен ром на преден план... Най-малкото трябваше да оставят на етапа със SMS от зрителите! С риск да се повторя аз за какво изгорих договора си в камината за, което не съжалявам.
  19. Отностно договора, когато го прочетох и аз - не вярвах на очите си! Правата са изцяло на bTV?
  20. Първата преграда е да свикнеш да слушаш собствия си глас. Винаги звучи различно
  21. Моя договор го изгорих в камината. Изобщо пълна подигравка, ако на някой му се проваля кариера може да се пробва.
  22. Ще добавя Синатра той не е можел
  23. Проблема с говора се оправи, но имам чуството, че с пеенето не е, не съм ходил при специалист или професор... Може би и си внушавам. Въпроса с акохола го казах не, че пия това е само в компания или по-повод и много рядко в нас и то бира. Мисълта ми беше, че с него много по-бързо връщам гласовите си възможности за кратко време.
  24. Здравейте, не знам пускам ли темата в правилния раздел? Тя е първата ми тук. Случайно попаднах на форума от към google.bg. В тийн годините си в момента съм на 25 ходих на плаж и от него слънчасах за 3 дни... От тогава започнаха и проблемите с гласа ми веднага след, като спадна чудовищната ми температура. Тогава и не пушех, не мисля, че то влияе много на гл. струни - майка ми здравен работник, но някои отговори, като този не мога да ги получа от нея? Гласа ми и тембара в пеене е сходен с на Madonna. Mалко се отклони след, като се пооправих това беше юли или август започнах да не мога да изговарям обикновенни думи братовчет ми вървеше пред мен на изпращане аз му извиквах понеже забравих да му кажа някои неща още го помня - изговарях всичко шепнейки. След месеци гласа ми се промени, както е при всички във възраста разбрах го без да ми го казват на репитиция в групата. Подскачаше. Започнах тогава да пуша след това изчезна напълно пак пея, но след, като изпия 50 гр. твърд алкохол и никога не се получава, както беше тогава просто усещах, че чуствата ми ги изразявам чрез него, а сега само някакво стържене и подобие на най-големия ми кошмар. Тогава усещах всичко около мен, че звъни, а сега къде е? За това пиша темата знам ли може някой да е имал тук същите проблеми, като мен . ...може и да стане смешна за, което се моля да не го разбере, защото тогава ще изпитате ужаса да усещаш, че го можеш, ако, когато се опитваш с няколко тона и разбираш, че това е било провал. Има ли надежда за мен вече не се занимавам с музика, но искам, когато реша отново да мога да пея, както преди!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.