YJM Публикувано Януари 5, 2014 Публикувано Януари 5, 2014 Има ли фенове на Васко? Обърнете внимание на гост-музиканта в началото https://www.youtube.com/watch?v=qiuOivyOu-s 1 Цитирай
serengeti Отговорено Януари 5, 2014 Отговорено Януари 5, 2014 Батенце можеше да вкараш некой пениЗ,защо ни караш да гледаме напразно? Цитирай
blr Отговорено Януари 5, 2014 Отговорено Януари 5, 2014 Не вярвам тук да има почитатели на този цигански травестит-символ на умственото оскотяване и поквара на нацията. Не съм слушал творението в първия пост (и не бих слушал нищо друго от същия китарист), но силно се надявам, че тук никой не би се наслаждавал на подобни извращения. 5 Цитирай
serengeti Отговорено Януари 5, 2014 Отговорено Януари 5, 2014 ^Може някой да ти махне капаците та да се огледаш,ако си чувал поговорката "Кон с капаци" и без лоши чувства го казвам Евгени.....Азис в случая нема нищо общо.Аре със здраве и много щастие през новата година и некой друг концерт да се изкефиме Цитирай
YJM Отговорено Януари 5, 2014 Автор Отговорено Януари 5, 2014 ... Ами и аз не вярвам, но все пак се надявам, че има широко скроени хора..... 2 Цитирай
spd7693 Отговорено Януари 6, 2014 Отговорено Януари 6, 2014 Ингви, за колко "широко скроени хора става въпрос"? Ако търсиш такива хора, по-добре не търси българи, щото ние сме - или чалга, или "мьетъл", няма и "двьети", няма и "пу сридатъ". Така и така, ти си швед. Е, добре дошъл в България и много успехи в музиката, нека чуем сега някое от твоите велики произведения, като War To End All Wars, Dreaming, You Don't Remember, I'll Never Forget и така нататък. Дано приемеш шегите относно профилното ти име с чувство за хумор. Е, всички разбраха от кой край на България съм родом. 1 Цитирай
YAMAHAc70 Отговорено Януари 6, 2014 Отговорено Януари 6, 2014 Солото е яко Ти през какво записваш :? Цитирай
YJM Отговорено Януари 6, 2014 Автор Отговорено Януари 6, 2014 Това специално го записах с VOX JAMVOX. Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 6, 2014 Отговорено Януари 6, 2014 Не вярвам тук да има почитатели на този цигански травестит-символ на умственото оскотяване и поквара на нацията. Не съм слушал творението в първия пост (и не бих слушал нищо друго от същия китарист), но силно се надявам, че тук никой не би се наслаждавал на подобни извращения. Много тъжно тогава. Това какъв е Азис и т.н. няма нищо общо със самия инструментал на песните му и това, че китариста му явно е избарал доста хубаво соло. Което разбира се не сме слушали, но щом е писано за песен на някой, който мразим, и другия да го духа... Аз пък даже ще ти направя рикуест за солото на Хиляди Слънца на Орхан Мурад - това е без никаква шега едно от най-любимите ми сола. И само да се спомене - всеки е чалга до толкова, до колкото вие си преценявате че е чалга. Преслава е чалга, понеже е в Пайнер, но една сума от песните ѝ ако бяха под друго име и лейбъл, ауу, българската Таря щеше да има сигурно. Гореспоменатия Орхан Мурад пък е отявлен рокаджия. Не държа някой да ми отговаря, но ако тръгне да ми отговаря - къде е разликата между поп-фолк и фолк? Какво прави Обичам те на Азис чалга, а не просто поп? 2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 6, 2014 Отговорено Януари 6, 2014 Поп-фолк е само когато пее Хисарския поп. Всички други са позьори! 4 Цитирай
Icarus Отговорено Януари 6, 2014 Отговорено Януари 6, 2014 ^Плюс това Хисарския поп докато пее, ходи по жарава и свири на акордеон! А ся да видим капацитетите това могат ли го Иначе това на Азис звучи като най-обикновена поп песен. Не знам к'во се шашкате, все едно от два дена сте в България. 1 Цитирай
Recommended Posts