sasoh Отговорено Януари 8, 2009 Share Отговорено Януари 8, 2009 (Редактирано) И аз да се присъединя към спама, A#maj7 Bmaj7 си редувам с ритъм четвъртина с точка-четвъртина-осмина-четвъртина, по 2 пъти, смяна, пак Редактирано Януари 8, 2009 от sasoh Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hand_of_doom Отговорено Януари 8, 2009 Share Отговорено Януари 8, 2009 Интересно, аз преди пък все почвах или с Am, след което преливах в интрото на Don't Cry на Guns 'n' Roses, или пък директно започвах с интрото на Always Will Be на HammerFall. Сега напоследък забивам най-напред някой мощен акорд 5-ица или 6-ица - обикновено Е, след което почвам Back in Black на AC/DC. Но понякога пак удрям Am по инерция. Аз съм със стандартна настройка EBGDAE и много лесно усещам дали е разстроена китарата като почна Nothing Else Matters или clean мотивите в Hail And Kill на ManOwaR. Истината в проверката според мен е в акорда C. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Arteglam Отговорено Януари 8, 2009 Share Отговорено Януари 8, 2009 започвам с 6та свободна мютед за да видя дали достатъчно е усилен диста и после ентър сендмън тежката част или нотинга да видя дали ми е настроена китарата ако сам я пуснал чиста Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Януари 8, 2009 Share Отговорено Януари 8, 2009 Аз пък напоследък имам навика да почвам с як дайв бомб (почвам с естествен флажолет на 12 прагче на 3-та струна сол), после имитация на моторен звук и като си поиграя с тремолото е време за настройка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Unchained Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 Отначало почвах с House of the Rising Sun После преминах на dont cry, knockin' on heavens door, crying in the rain, is this love или nothing else matters цялото интро, а напоследък почвам с Babe Im Gonna Leave You на Led Zeppelin или Tears in The Rain на Joe Satriani. След това следват някви "интересни" импровизации. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 (Редактирано) Почвам с квото ми падне...Най-често е с някво упражнения за загрявка и ако е разстроена , настройвам и продължавам... Редактирано Януари 9, 2009 от CursedSoul Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stone Free Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 някаква фънкария в ла минор на 5та позиция Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 Поиграх си малко да рисувам таблатура,ама тва е акорда за начало,както и за край де E------I--------X---- B------I--------8---- G------I--------7---- D------I--------6---- A------I--------7---- E-------I-------X---- Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
~Ruin~ Отговорено Януари 9, 2009 Share Отговорено Януари 9, 2009 Обикновено сякаш бенд на Ла или Сол и почвам някоя импровизация я от блус я от пентатоника я от умалените я от Ла/Ре/Ми миксолидийски, а понкякога и от някоя друга скала.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nordon Отговорено Януари 10, 2009 Share Отговорено Януари 10, 2009 (Редактирано) e-------------7-5~~- B-5-7b-5------------ G---------7-5------- "b" ще рече бенд от F# до G. Следва някой да ми каже от коя песен това (уцелих го на бъзик), защото скоро ще полудея . Редактирано Януари 10, 2009 от Nordon Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 10, 2009 Share Отговорено Януари 10, 2009 Поиграх си малко... Дюд, след него вкарай тоя: E---X---X--- B---8---6--- G---7---7--- D---6---6--- A---7---7--- E---X---X--- Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
defect Отговорено Януари 10, 2009 Share Отговорено Януари 10, 2009 D--12--14--15--19--15--19--15--14--12--14--15--18--15--18--15--14--12--14--15 A---------------------------------------------------------------------------- F---------------------------------------------------------------------------- C---------------------------------------------------------------------------- G---------------------------------------------------------------------------- D---------------------------------------------------------------------------- A---------------------------------------------------------------------------- и нататък вече ме мързи да го пиша, но след доста извращения по грифа се стига до брутален дайв с флойда на ниското А и вдигане до нормално положение при D5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jigsaw Отговорено Януари 10, 2009 Share Отговорено Януари 10, 2009 Ох, наистина е забавно, 15 минути не мога да спра да се смея. Винаги преди да си включа китарата си мажа минимум две филии с лютеница! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheNephilim Отговорено Януари 10, 2009 Share Отговорено Януари 10, 2009 (Редактирано) Да наистина е много забавно, но по-забавно ми е печенето на филийки с тостер. Jigsaw, внимаваи с правописа, съвет! Всъщност незнам кой е първият тон , защото един приятел ми настроива китарата. Редактирано Януари 10, 2009 от TheNephilim Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Януари 10, 2009 Share Отговорено Януари 10, 2009 Поиграх си малко да рисувам таблатура,ама тва е акорда за начало,както и за край де E------I--------X---- B------I--------8---- G------I--------7---- D------I--------6---- A------I--------7---- E-------I-------X---- Джими, това ти ли си??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts