Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 46
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Само на кръгъл идиот може да му дойде идея да боядиса такава хубава шарка на дървото,ако иска да го лакир -нитроцелулозен лак,или шеллак,което си е голяма играчка да го правиш сам,докато уцелиш правилната пропорция спирт- лак,водна баня да се разтвори добре и т.н..,

А,чудесно изглежда китарката,спор няма.

Отговорено

поздравления :) изглежда чудесно...

.... имам само 1 въпрос защо така си ги наредил адаптерите ... изглеждаше ми странно, че релсите са от страната на грифа - няма симетрия някакси, а пък и видях че на първата картинка Р90ките са до моста и грифа - вероятно за да се извлича максимална полза от тях (по- близо до бриджа и грифа)

Отговорено (Редактирано)

@Hillbilly Не само кръгъл идиот, но и човек който иска да я направи като оригинала или човек на когото му харесва повече боядисана. :coolp:

И така каго гледам може и да се бъркам, но май всичко е само напаснато и не е сложено няма ги и ключовете. И проекта който искаше да направи от начало доколкото разбрах е като проекта който е направил на Photoshop. Ако я боядисаш ще изглежда много по-добре според мен.

Иначе е наистина страхотна. :)

Редактирано от genatawa
Отговорено

Ако е до оригинала,както отбеляза колегата о предния пост сингл П-90 трябва да е към грифа в нек позиция,всеки си прави конфигурации на адаптерите както иска все пак..

,но обикновено китарите с хубава шарка на тялото самите производители ги пръскат сънбърст или натурал,дървото е красиво,

а яз ако съм бесен метъл ше фанем една четка и ше я боядисам у черно китарата и после ше и сложим едни черепчета и кокале с бела боя отгоре.. :lol:

Отговорено (Редактирано)

Dear @Hillbilly, не бързай толкова с квалификациите, братко ... по-ле-е-екичко я карай ... освен ако целенасочено не се стремиш да обидиш някой - мен примерно, дето кротко и възпитано попитах дали ще я боядисва ... все пак, викам, да броиш до 10 преди да треснеш някоя квалификацийка от тия ... не, че ми пука кой-знае колко, ама само разваляш настроението ... човека  прави хубаво нещо, остави ни да му се радваме и да си питаме, без да се произнасяш кой е идиот и кой не е ... 

Иначе и аз си мисля, че ще е по-добре релсата на нека да се обърне към бриджа - но това е лесно, може да се пробва всякак и да се види как ще е по-добре.

Редактирано от viksps
Отговорено

Ще я боядисвам 1:1 както съм замислил от началото. Безцветен лак на мен изглежда като шкаф, абсолютно не ми харесва такъв финиш.

Ще има два 3-поз мустанг плъзгача за преключване на адаптерите (релса/р90/humbucker). Пуш-пулл байпас на тон панел. За релсата вярно е казано, аз просто преглеждам как и какво и наредих ги без да гледам положението.

Отговорено

Dear @Hillbilly, не бързай толкова с квалификациите, братко ... по-ле-е-екичко я карай ... освен ако целенасочено не се стремиш да обидиш някой - мен примерно, дето кротко и възпитано попитах дали ще я боядисва ... все пак, викам, да броиш до 10 преди да треснеш някоя квалификацийка от тия ... не, че ми пука кой-знае колко, ама само разваляш настроението ... човека  прави хубаво нещо, остави ни да му се радваме и да си питаме, без да се произнасяш кой е идиот и кой не е ... 

Иначе и аз си мисля, че ще е по-добре релсата на нека да се обърне към бриджа - но това е лесно, може да се пробва всякак и да се види как ще е по-добре.

Да,извинявам се за грубия изказ,ама съм се нервирал на други работи и съм в зло настроение,,е развалям настроението,но всеки си има мнение,а по темата бих казал,че боядисана китара с дебел  слой лак "удушва" тона ,малко де,но се усеща.

Отговорено

^ еми удари един джем де :)

На мен отлично ми изглежда крайната идея, както и получените материали. Сайтът на Warmoth не съм го гледал от 2 години сигурно ... :/

Иначе също предпочитам да се вижда шарката на дървото, но всичко е въпрос на вкус разбира се.

Успех с крайния резултат и с удоволствие бих го чул с някой друг семпъл като е готов.

• 2 months later...
Отговорено (Редактирано)

Хмм. много готино изглежда. Надявам се, ще запишеш нещичко.

Ако не е тайна, колко ти излезе проекта, като не броим боядисването?

Редактирано от Evtim Djerekarov