Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте! От доста време не съм пускал нещо авторско, но днес се рових из стари мои записи и намерих един от първите варианти на "Петрохан" - инструментал на Гео , включен в албума "Crusade". Не съм искал неговото съгласие за да споделя с вас тази версия на парчето и се надявам той да няма нищо против. Ще се радвам да пишете как ви се вижда, на фона на версията включена в албума, който го е слушал разбира се. Пък и всякакви критики и идеи са добре дошли.

За съжаление в последно време нямам възможност да записвам нови неща.

Петрохан - стара работна версия

Отговорено

Ей батка, верно се беше потулил напоследък, а си от клсиците жичкажии у Форума :read:

<_< жи пускаш ли жица напоследък :P

:arrow:

Отговорено (Редактирано)
:greenangel: Страшно гот.Аз не знам албумната версия,но това много ми хареса.

Жалко,че не можеш да записваш,но се надявам скоро пак да можеш,та да можем всички да слушаме повече такива работи

http://www.geoalexiev.net/en/geo_alexiev.html

Тук в раздел Гео и приятели е откъс от албумната версия на парчето.Казва се Петрохан.

Редактирано от Geo
Отговорено
Мерси,чух го.Много е гот,а също и другите парчета :curse:

Радвам се,че са ти харесали парчетата.Заслугата е на колегите,участвали в албума.Много яки музиканти. :):cheers:;)

Отговорено (Редактирано)

Благодаря ви, приятели, че не сте ме забравили!!! Много е трудно да се бориш с дивия капитализъм в родната ни страна , но няма да се давам де. Все се надявам скоро да имам повече време за музика и за форума.

Поздрави от китния северозападен край!!!!!!!

Редактирано от DeathZone