DeathZone Публикувано Септември 24, 2006 Публикувано Септември 24, 2006 Здравейте! От доста време не съм пускал нещо авторско, но днес се рових из стари мои записи и намерих един от първите варианти на "Петрохан" - инструментал на Гео , включен в албума "Crusade". Не съм искал неговото съгласие за да споделя с вас тази версия на парчето и се надявам той да няма нищо против. Ще се радвам да пишете как ви се вижда, на фона на версията включена в албума, който го е слушал разбира се. Пък и всякакви критики и идеи са добре дошли. За съжаление в последно време нямам възможност да записвам нови неща. Петрохан - стара работна версия Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 <_> Жалко,че не можеш да записваш,но се надявам скоро пак да можеш,та да можем всички да слушаме повече такива работи Цитирай
jFog Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 Ей батка, верно се беше потулил напоследък, а си от клсиците жичкажии у Форума :read: жи пускаш ли жица напоследък :arrow: Цитирай
Geo Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Какво става с теб,приятелю,изостави ни и много липсваш на форума. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Да, бе! Аз като председател на фен-клуба съм силно обезпокоен от Вашето отсъствие. Взе ли яката Ямаха или какво стана? Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Росене,ти се загуби бе,човек!Определено липсва разностранния ти талант тука! Владо П.С. Поне драсни по някой ред! Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Къде се губиш бе, човек? Мислех да пускам тема да питам за теб, никакъв те няма. Чакаме те с нови включвания Цитирай
Geo Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 (Редактирано) Страшно гот.Аз не знам албумната версия,но това много ми хареса. Жалко,че не можеш да записваш,но се надявам скоро пак да можеш,та да можем всички да слушаме повече такива работи http://www.geoalexiev.net/en/geo_alexiev.html Тук в раздел Гео и приятели е откъс от албумната версия на парчето.Казва се Петрохан. Редактирано Септември 25, 2006 от Geo Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Мерси,чух го.Много е гот,а също и другите парчета Цитирай
Geo Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Мерси,чух го.Много е гот,а също и другите парчета Радвам се,че са ти харесали парчетата.Заслугата е на колегите,участвали в албума.Много яки музиканти. Цитирай
Dushmanina Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Роска, изгуби се ти, покри се нейде из Северозапада... Чакаме по-явно присъствие във форума и по-чести включвания в този раздел! Поздрави! Цитирай
DeathZone Отговорено Септември 26, 2006 Автор Отговорено Септември 26, 2006 (Редактирано) Благодаря ви, приятели, че не сте ме забравили!!! Много е трудно да се бориш с дивия капитализъм в родната ни страна , но няма да се давам де. Все се надявам скоро да имам повече време за музика и за форума. Поздрави от китния северозападен край!!!!!!! Редактирано Септември 26, 2006 от DeathZone Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Музикален инж'нер Механов, моля намерете време за музика. Само със сирене не може Цитирай
Recommended Posts