kolio_k Публикувано Септември 23, 2006 Публикувано Септември 23, 2006 Много харесвам тази песен(пък и други подобни)и тази сутрин бучнах китарата в компа и се пробвах да импровизирам нещо.За мен е доста необичайно да свиря такива работи,направих 3-4 опита и избрах най-свястния (откъм грешки)Надявам се дахареса на някой и очаквам вашите коментари devoiko-mari-hubava Записа не го бива естествено,никога няма да се науча да ги правя Цитирай
don_pepinio Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Супер,много готино... ...записа си е много хубав даже,на мен ми хареса! :think: Цитирай
Geo Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Усетих много настроение и видях много картини.Само майстор може да постига това. Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Много приятно. И записът си е много добър, звучи пълно, въпреки че е само една китара. Цитирай
fracture Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Усетих много настроение и видях много картини.Само майстор може да постига това. Това за майстора трябваше да е моя реплика , но така се получава като съм заплес. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 Благодаря на всички ви за добрите думи.Много се радвам се ,че ви харесва.За мен е важно,защото за първи път правя нещо подобно(в смисъл експериментирам с народна песен),пък и не съм свикнал да свиря с найлонка.Може би трябва да и обърна малко повече внимание Цитирай
Topsun Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Брао бе синеУдарил си както винагиНосталгията да не те е хванала..?Поздрави от мен и до скоро.Ше си идваш ли за празниците? Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Брех, направо е разтърсващо човеко! Браво!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 Здрасти Топси и мерси.Май няма да идвам по празниците,бая свирня се задава по това време,трябва да се мисли за наема. @ miro2bg Много ти благодаря радвам се,§е ти е допаднало Цитирай
kolega Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Записа не го бива естествено,никога няма да се науча да ги правя Как можа да го кажеш... Аз лично съм много впечатлен, браво. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Ееееееее пич и на мен ми е ного любимо това парче!!!! Обаче ти направо........ Евала!!!!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 Мерси и на двама ви за комлиментите.Относно саунда.Когато го правих ми звучеше по-зле,,но сега като го чух,наистина не е чак толкова зле.Но заслугата не е никак моя.Просто китарата е забита директно в саунд картата,а единственият ефект е реверб от Неро Бърнинг Ром(записа го направих с неговия уеив едитър,защото не ми трябваше повече от един трак) Явно звучи гот заради китарата.Тя е Takamine Santa Fe и очевидно има доста сполучлив приамп.За съжаление ,аз почти не свиря с нея,а явно трябва да и обърна внимание Цитирай
jFog Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 hyh..pak dobre 4e e samo opit za improwizaciq:) mnogo e zlo!!! (izwinqwam se 4e pi6a na maimunica..) Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 coooool! кефи,кефи :guitar: Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Поздравления и от мен! Станало е въздействащо...браво :hello: Цитирай
Recommended Posts