Strori Публикувано Септември 20, 2006 Публикувано Септември 20, 2006 Колеги предполагам на всички ви е известно колко по-евтини са инструментите в Щатите.Особено когато става въпрос за интернет търговия.Аз лично съм фен на сайта musiciansfriend.com и съм пазарувал от него докато съм бил там.Проблема е, че нямам идея как да си докарам нещо тук и колко ще ми излезе.На самия сайт не се предлага шипинг извън Америка.Лично мен ме интересуват барабаните понеже са може би с пъти по-евтини, но има далавера и за другите инструменти.Та въпроса ми е такъв-ако някой го е правил(да си поръча инструмент от там), колко му е излязло?Знам, че барабаните са голям товар и цената за превоз ще е голяма, но ми се струва, че пак ще е по-евтино от тукашните цени. И ако някой има познати там, не можем ли да направим мрежа за удоволетворяване на нуждите на нуждаещите се Като пример за това колко е евтино мога да дам този линк-http://www.musiciansfriend.com/product/Yamaha-Rydeen-5Piece-Drum-Set?sku=444622 има и още много примери... Цитирай
aladin Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 Ами тези американски фирми които не предлагат шипинг до Бг.на саитовете си е защото те са ориентирани към вътрешния пазар трябва да търсиш дилари /и съотетните им саитове/ във Европа. И тях да питаш колко ще ти е пощата. Все едно да 4акаш 4и4ката дето продава лимонада в мазето на вашия блок да зарежда кока-кола директно от Атланта /Джорджия/. Така е и с Бг.музикални магазини./между другото/ То дали някоя фирма ще ти доставя или ще имаш познат които да ти праща барабани това с нищо не олекотява разходите ти никои няма да ти плати цената и пощата до Бг. :idea: Цитирай
Strori Отговорено Септември 20, 2006 Автор Отговорено Септември 20, 2006 Ами с Европата не искам да се занимавам, щото са скъпчии всички.Идеята ми е по-скоро да се купува стоката от някой който живее там и да се препраща.Като за него може да има известна печалба.Но тя пак ще е по малка от колкото да си поръчаш нещата от Германия или пък от БГ.Мисля, че цялостната цена ще е по-изгодна.Така поне ми се струва, който има опит да сподели Цитирай
makedonetsa Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 Трябва някой твой човек, да ти донесе на ръка каквото там искаш ! Цитирай
Strori Отговорено Септември 20, 2006 Автор Отговорено Септември 20, 2006 Ами така ми донесоха чинелите, но със сет барабани става доста по трудно Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Ами ха де, пробвай с отделни компоненти. А може и по-готин сет да сглобиш, знае ли човек. С други думи поръчай си ги 1 по 1, един цвят да речем, една марка. Примерно ако те кефят касите на Тама или Мапекс, поръчай си такава. Ако си пробвал Тама и те кефят томовете, давай смело. ) Ей такива неща. Цитирай
Strori Отговорено Септември 21, 2006 Автор Отговорено Септември 21, 2006 Това е добра идея.Догодина ще пратя повече авери на бригада, че да си събера сет Цитирай
nevdomy Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Хвърлете едно око тук: http://www.thomann.de/gb/drums_and_percuss...1b9da0a7d6360ca Доколкото разбрах доставката до България е 42 евро Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 От САЩ магазин директно ще стане малко трудно. Аз опитах 7-8, но във всички срещнах поне една от двете трудности: 1. Не приемат СС издадени от БГ банки. 2. Не шипват насам (или цените са УЖАСНИ). И докато второто не беше задължително условие, то абсолютно всички не приемаха БГ СС-та... Вариант е да ти ги пратят по пощата. Аз лично съм получил с USPS китара и комбо 112, но цените особено за второто са...абе става пак. Във всеки случай най-добрият вариант е да ти ги донесат... Цитирай
dany Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 През UPS не трябва ли да са доста по-ниски цените на колетите?? Цитирай
aladin Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 През UPS не трябва ли да са доста по-ниски цените на колетите?? абсолютно всички не приемаха БГ СС-та... А защо??? DHL i UPS са възможно наи-луксозните пощенски услуги дори и американците не ги ползват постоянно. какво е БГ СС-та?? Цитирай
dany Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 (Редактирано) Не е така. Влез в ebay да видиш, че обемните неща се доставят само чрез UPS. Поне в щатите е най-евтиния вариант. За международните им цени не съм запознат, но предполагам, че за колети също трябва да са с най-ниските от USPS, Fedex или DHL. CC = кредитна карта. Редактирано Септември 22, 2006 от dany Цитирай
Katsko Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 Хвърлете едно око тук: http://www.thomann.de/gb/drums_and_percuss...1b9da0a7d6360ca Доколкото разбрах доставката до България е 42 евро САЩ!?? :think: Цитирай
Strori Отговорено Септември 22, 2006 Автор Отговорено Септември 22, 2006 Ами въпросния немски сайт съм го виждал, но цените са доста различни от американските.Един и същ модел на Yamaha Rydeen например в Щатите е 500$, а в този сайт 600 евроА тази цена от 42 евро за всякакви разфасовки товари ли е?В смисъл без значение от килограмите и размера? Цитирай
Satanirian Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 е да, но прегледай hot deals раздела и бас ловя.че ще си харесаш нещо на сносна цена доставката се определя по тежестта, а пеи от рециив нее достъпна за БГ Цитирай
Recommended Posts