Baby Thomas Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 Не следя изкъсо раздела, така че ако вече има инфото от по-долу моля да ме извините и да сигнализирате да го изтрием. Днес попаднах на един фен Ken Tamplin, който има доста клипчета в YouTube, в които показва характерните техники за най-известните вокалисти. Дава и уроци (не знам точно в какъв вид), има и някакви DVD-та... За мен, дето не се занимавам с пеене, беше много интересно, надявам се и за вас да е така. Клипът по-долу е за Dio, но има още доста, сред които за James Hetfield, Bruce Dickinson, Freddie Mercury, Michael Jackson, David Coverdale, Bon Jovi, етц. Enjoy! 5 Цитирай
Svet Отговорено Октомври 5, 2013 Отговорено Октомври 5, 2013 Много готин линк! Пича сцепва направо! Цитирай
Лими Отговорено Октомври 7, 2013 Отговорено Октомври 7, 2013 Разгледах внимателно и подробно материалите и мисля да си купя някои от тях, но ако има още желаещи може да се разберем всеки да купи по нещо и после да си ги разменяме. Така ще ни излезе по-евтино. Могат и да се даунлодват, при което цената е по-ниска. Цитирай
Ivanoff Отговорено Януари 24, 2014 Отговорено Януари 24, 2014 Аз пък имам друг курс на Брет Манинг Сингинг Съксес и от него се уча.И една много хубава реплика от него знам:"Ти можеш да звучиш кто любимия си изпълнител но от това няма да спечелиш нищо"! Разгледайте и другите му клипове в канала му и вижте има някакво момиче което пее като Адел, но кво от това тя не е Адел, независимо, че го докарва едно към едно.. Дори и добра имитация да е тя си е просто имитаци!И това го казвам само заради това, че е напрваил толкова много уроци с това как да се имитира даден изпълнител. Цитирай
spd7693 Отговорено Януари 24, 2014 Отговорено Януари 24, 2014 - не знам как да сложа видеото да го гледате направо тук. Този е доста добър. Цитирай
Old Times Отговорено Януари 25, 2014 Отговорено Януари 25, 2014 Лично слушателско мнение: Ken Tamplin се справя що-годе прилично, но е много далеч от Дио. Тоя втория с Джудъс е чиста карикатура. Освен въздух и напън, трябва и ДУША. Цитирай
Recommended Posts