Jump to content
Българският форум за музиканти

Ivanoff

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ivanoff

  • Рожден ден 04/05/1995

Previous Fields

  • Инструмент
    Voice

Contact Methods

  • Website URL
    http://vbox7.com/play:4a6be491da

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bulgaria
  • Interests
    Opera,Classic,Pop,ROCK, etc.

Ivanoff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Обществена Репутация

  1. Ядките са в пъти по-добър начин да си набивам протеини и микроелементи отколкото от месо и месни продукти. Пълни глупости са, че вредят. Абсурд! Може би се има в предвид преди участие или репетиция да не се консумират 1 час преди събитието подобни храни!
  2. Вяра това ще рече, че според теб ядките вредят на гласа така ли?
  3. Ядките не вредят на гласа. Чипсовете и мазните храни зависи от човека може да помогнат.. Също Сладоледа е много добър за гласа калява го и прави по издръжлив!
  4. И аз благодаря, от ваша страна за жеста за мод. одобрение, ще се поправя. Извинявам се моя грешка, но не чета правила никога.
  5. ^ Да приемем, че съм малоумен и тъп тогава !
  6. ^ Хаха, окей сега значи съм малоумен? Лук ат дис: http://en.wikipedia.org/wiki/Passaggio
  7. +1 000 0000 0000 000000 0000000 00000 Няма втори като ФРЕДИ !!! Най-големия рок вокалист и до днес !!!
  8. ^ Съжалявам но това го знам от старите оперни певци ! Имам много познати оперни певци така, че над 5-човека да ми казват едно и също и те не са случайни повечето от тях имат международни изяви... смятам, че няма тайнствен заговор срещу мен!
  9. Ivanoff

    David Coverdale

    Напълно се съгласявам за Ковърдейл! Ето и повече информация за апарата му http://therangeplace.forummotions.com/t399-david-coverdale
  10. Пусни Вокалист на Стийл Фъртс и Флорес и стравни като пея височини едното е Рок Другото е Опера. Според мен Флорес става за фронтмен на някоя рок банда
  11. Споко най- малко можеш да очакваш от мен да се шашна, просто възнамерявам да запазваме добрия тон. Относно това дали се стремят да пеят с тембър мога да се съглася но то затова си има Драматични тенори при които се откроява тембъра и такива като Диего Флорес които е лиричен тенор перуано!
  12. П.П извинявам се ако е прозвучало нападателно, нямам такива намерения и кога забога ще мога да и аз да лайквам коментари. Постоянно ми излиза това ограничение
  13. Значи това което искаш да кажеш се нарича изравнен регистър, а не изравнен диапазон. Надявам си се объркал защото такова нещо като изравнен диапазон е взаимоизкл. се/ то си е диапазон, от дължина няма как да е равен. Ами няма по простата причина, че ариите повечето тенорови са с връхна точка C5/До на втора октава, тъй като са писани от време оно а по време оно първо тенорите са пели височините на фалцет, после един французин му светва ламБата, че може тенора да пее височините с пълен глас или поне така да изглежда. И открива миксовия регистър тъй нареченото пасаджо! ария Има една в която Андреа Бочели взима д5, ре на 2-ра ! Има и такива за тенор алтино, не контра-тенор различно е където се достига до големи висоти.
  14. g-n Djerekarov, тук можем да поспорим доста за оперната постановка.. Първо и много важно грешно е възприето, че се пее само на гръден глас, ларингса се държи удобно малко надолу след което се преминава с така нареченото пасаджо, което е микс между пълния капацитет на гръдния и части от главовия регистър! Естествено има и арии които са само белтинг (само гръдния глас), но мога да ви уверя, че дори и баса и баритона използват пасаджо не само тенора, както вече казах има и арии които са само с белтинг. Но да вземем едни от най известните - Una Furtiva Lagrima, Nessun Dorma, Ave Maria, Caruso, Questa quella. А Те са много малка част от тенорови арии при които се използва пасаджо!!!
  15. Вече имам над 1 гб сингбеци в миди формат! Ако някои има желание скайпа ми е: c-o-v-e-r-f-i-s-t Поздрави, Иво
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.