spiritus Публикувано Септември 28, 2013 Share Публикувано Септември 28, 2013 Здравейте, Бихте ли ми препоръчайте ми майстор, който може да ми замени push/pull потенциометъра с обикновен такъв, като изкара switch за активната електроника na любимия ми CORT C4H. Благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Септември 29, 2013 Share Отговорено Септември 29, 2013 Погледни в тази тема: http://forum.muzikant.org/topic/122808-%D0%BB%D1%8E%D1%82%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BD%D0%B5/ Не е точно работа за лютиер, но мисля че там ще намериш човек. Защо искаш да правиш такава промяна? Ще се наложи да се дупчи китарата (освен ако няма да използваш ключето за mid boost), което и сваля цената, ако решиш да я продадеш някой ден. Провери ли също дали има място в кухината на тялото? Понякога е доста наблъскано там и няма място за абсолютно нищо в повече. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spiritus Отговорено Октомври 1, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2013 Искам да го направя, защото сега потенциометъра ми е много "лигав" - много лесно се върти и при една евентуална бърза корекция в движение и става мазало - или много се усилва или много се намалява. Тоест - не е стегнат. Това, което прочетох по форумите и което ми казаха по магазините е, че почти всички push/pull потенциометри са така "лигави" Затова искам да го сменя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evernas Отговорено Октомври 1, 2013 Share Отговорено Октомври 1, 2013 Като начало - не знам къде четеш и кого питаш,но да ти кажа не всички са такива.И после - ако си купиш поти което си струва парите и марка(не набедена) сам ще се убедиш в по-горе писаното.Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 2, 2013 Share Отговорено Октомври 2, 2013 Аз пък мразя стегнатите, не могат да се правят vol swells Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts