savov Публикувано Септември 26, 2013 Публикувано Септември 26, 2013 (Редактирано) Съвсем случайно днес попаднах на инфо във ФБ и сега си го пуснах. В момента върви т.н. КОНЦЕРТ НА ИЗГРЯВАЩИТЕ ЗВЕЗДИ. До колкото разбрах има отбори от певци т.н. легенди, актуални звезди и неизвестни изпълнители. Още не съм изчел всичко в сайта, но след предаването тази вечер ще поразгледам. Изглежда интересно. Ето инфо: http://ma.tv7.bg/ Редактирано Септември 26, 2013 от savov 1 Цитирай
zanev 70 Отговорено Септември 26, 2013 Отговорено Септември 26, 2013 .. хм .. не знам кое точно изглежда интересно ... шоу като това , а и стотиците като него по света винаги са били кръчмаро - подобни ... просто нивото на кръчмата е малко по високо ... както и у нас досега , така и по света единици от участниците са направили кариери след това ... въпреки , че у нас по принцип за кариера е пошло да се говори ... иначе предаванията изълняват основната си мисия - предлагайки халтура , да изкарат някой кинта .... ако това е рецептата за интересно - мале мила ... но пък от друга страна , за сравнително непритенциозната бг публика може и да минава за нещо по така .... на фона на всичката чалга ... както и да е ... така или иначе не ги гледам .. въпрос на приоритети и избор , както се казва Цитирай
spd7693 Отговорено Септември 26, 2013 Отговорено Септември 26, 2013 М-А-Р-К-Е-Т-И-Н-Г! За това става въпрос. За това се правят тези шоута. Абсолютно си прав, единици прокопцват след такива предавания, най-малко победителите. Ще се стигне донякъде и пак ще разбъркат вота, само и само да ни взимат паричките на нас горкичките. Те взимат хората от там да им вземат парите и да имат кому да пишат песните. Къде е Марин сега, може ли някой да каже? Къде е Невена? Къде е Боян? Къде е Богдана, която беше един истински талант. Да не дърдоря повече, че не съм в говорилнята. Цитирай
yakiya Отговорено Септември 26, 2013 Отговорено Септември 26, 2013 Има попадения. Не отричайте всичко ново като некви чичаци дърти. Цитирай
viksps Отговорено Септември 27, 2013 Отговорено Септември 27, 2013 без да коментирам качествата на тия продукции от муз гл. точка ще кажа, че силно ме дразни воайорският елемент тип "биг брадър". Те това е пошлото в случая - иначе е добре да се свири и пее .... вкл. по телевизията във всякакви формати. 2 Цитирай
spd7693 Отговорено Септември 27, 2013 Отговорено Септември 27, 2013 Има попадения. Не отричайте всичко ново като некви чичаци дърти. Какво по-точно да отричам? Не е ли така според теб? Не казвам да не го гледате и такива работи. Целта ми с онзи коментар беше да дискредитирам това, което се прави с участниците в тези шоута. без да коментирам качествата на тия продукции от муз гл. точка ще кажа, че силно ме дразни воайорският елемент тип "биг брадър". Те това е пошлото в случая - иначе е добре да се свири и пее .... вкл. по телевизията във всякакви формати. И за какъв чеп правят предаване за таланти в стил "Биг Брадър"? Ясна ми е идеята, ама за какъв чеп го излъчват по телевизията? Цитирай
bmo Отговорено Септември 27, 2013 Отговорено Септември 27, 2013 Не знам какви са останалите попадения, но такава певица като тази Мария от младите не съм чувал в България през последните поне 10-15 години. Явно има полза от такива предавания, защото пряк резултат от тях беше и Михаела Филева, която също е уникално добра. А аз съм известен с непоносимостта си към българските поп певци като цяло. Цитирай
savov Отговорено Октомври 11, 2013 Автор Отговорено Октомври 11, 2013 Фънки днес го няма в журито... къде ли е...В Galaxyy Bowling - В. Търново, с ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ Цитирай
Ivanoff Отговорено Октомври 11, 2013 Отговорено Октомври 11, 2013 Гледам го от време на време в канала им в Ютюб. Но според мен единственото музикално в това шоу е концертите в самата къща само пият,пушат и правят сейри. Но това се харесва на хората да има сеирчета и скандали. Такъв ни е манталитета 1 Цитирай
Лими Отговорено Ноември 12, 2013 Отговорено Ноември 12, 2013 (Редактирано) Това е първото музикално серийно шоу, което ми харесва много! Признавам си, че в началото и аз бях резервиран, заради пикантният елемент в стил "Биг Брадър". Харесва ми не заради пикантните преживявания и емоции вътре в къщата, а заради разнообразните теми и дискусии по типично българските(и не само) музикални и професионални проблеми, а именно - какво значи и какво ти "струва "да си професионален музикант в БГ, да направиш кариера на "звезда", отношенията между самите музиканти и на обществото към тях, условията при които се развива БГ музикалният бизнес, стиловите тенденции в българската музика и още много други, за които бихте се сетили. За мен това шоу е перфектно изпипано и другите подобни формати бледнеят пред него(омръзна ми от скучни и бездарни напъни в другите подобни). Надявам се, че ще продължи още години и ще става все по-интересно(но не пошло), а и поне малко полезно за българските музиканти. Редактирано Ноември 12, 2013 от Лими Цитирай
Лими Отговорено Декември 15, 2013 Отговорено Декември 15, 2013 (Редактирано) Браво, Поли! Абсолютно честно заслужен успех на истинска звезда! Дичо наистина е много добър, най-вече поп-рок певец, но няма нищо специфично и оригинално, а просто добра универсална школовка, подходяща за клубове и др. заведения, в които има доста по-добри, но никому неизвестни певци. Кичка достойно си заслужи второто място, според мен, като признание за дългата и кариера и нищо повече, Ама, това жури оглушало ли е или проявява куртоазия? Жорко е симпатяга и с готин тембър наистина, но през цялата академия пееше толкова нестабилно, та дори фалшиво, че му трябва сериозна школовка и солфеж за да стане що-годе приличен, поне клубен певец. Същото мога да кажа и за Прея, но тя поне излъчва повече екзотичен чар и неизчерпаема енергия, та от нея може да стане и нещо много повече. Пожелавам и на двамата много труд и заслужен бъдещ успех! Редактирано Декември 15, 2013 от Лими Цитирай
spd7693 Отговорено Декември 15, 2013 Отговорено Декември 15, 2013 Лими, прочети най-първия ми коментар в тая тема. Пореднотодоказателство, че поне донякъде съм прав. Въпреки възрастта ми. Цитирай
savov Отговорено Декември 15, 2013 Автор Отговорено Декември 15, 2013 Да! Честито на Поли Генова!Заслужена победа... определено и Дичо заслужаваше да спечели! Цитирай
Recommended Posts