slightly_stoopid Публикувано Септември 2, 2013 Публикувано Септември 2, 2013 Здрасти хора, имам затруднения в избора за динамичен микрофон. Прочетох няколко теми тук, но все още ми е мъгла. Та.. сега уточнявам... Имаме си група (ритъм и вокал съм) от година и трябва да направя изобра си за микрофон. Свирим авторска музика, предимно реге, фънк, рок, алтернатив (и акустично също), бее...... разнообразие да има. Искам да си купя динамичен микрофон с цел - основно за свирене на сцена и отчасти за правене на beatbox (вероятно и за запис ще го ползвам) Разполагам с около 80 лева, мога да добавя някой друг лев, ако има по удачен вариант, но като цяло това е бюджета. (за момента търся някакъв компромисен вариант за тези пари). Мога също да добавя че гласа ми е нисък, споменавам го понеже знам че някои микрофони пасват повече на различен тип гласове. Тааа опитах се да бъда изчерпателен и да ви насоча най добре Посъветвайте ме за модел, който може да ми свърши работа, също така предложения за Stagg - не приемам. Мерси Цитирай
dontwarrior Отговорено Септември 3, 2013 Отговорено Септември 3, 2013 Shure SM 58 или 57, за около 100-120 на старо, по-добре това отколкото да спестиш 40 лв. и да те е яд Цитирай
Fashion Отговорено Септември 3, 2013 Отговорено Септември 3, 2013 Силно препоръчвам Electro Voice Co9! За цената си в момента от 68лв.(нов), няма аналог. Цитирай
Fats Отговорено Септември 3, 2013 Отговорено Септември 3, 2013 http://www.gemamusic.net/category/211/kabelni-mikrofoni.html Микрофоните JTS се произвеждат в завод, който преди няколко гоини е работел за Shure. Запазена е технологията, добремикрофонинаниска цена. Ползвам два такива повече от пет години и не са ми създавали проблеми, а съм ги влачил къде ли не. Можеш да отидеш и да пробваш в Гема мюзик на ул. Искър. Цитирай
Recommended Posts