anomandrus Отговорено Октомври 10, 2013 Отговорено Октомври 10, 2013 Виж Buffer size-a на картата. Свали го малко и пробвай докато го нагласиш за да ти е ОК. Внимавай обаче, защото ако е твърде нисък може да има драми при записа и влошаване на качеството на звука. 1 Цитирай
injov Отговорено Октомври 10, 2013 Автор Отговорено Октомври 10, 2013 Благодаря за отговора, ще пробвам Цитирай
injov Отговорено Октомври 11, 2013 Автор Отговорено Октомври 11, 2013 (Редактирано) Пробрах както ми каза, но пак се появява пукането. Най-интересно е,че на запис го няма.И сега се чудя дали звуковата нещо е развалена, вие какво ще кажете? Редактирано Октомври 11, 2013 от injov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 15, 2013 Отговорено Октомври 15, 2013 Тогава сигурно системата не смогва да процесва сигнала в реално време. Системата се състои от няколко неща: аудио интерфейс, компютър, ОС, драйвери, DAW, плъгин. Всяко едно може да пречи на нормалната работа, така че почвай да отстрелваш проблема на модулен принцип като тръгнеш от най-лесното. Цитирай
injov Отговорено Октомври 15, 2013 Автор Отговорено Октомври 15, 2013 Тогава сигурно системата не смогва да процесва сигнала в реално време. Системата се състои от нколко неща: аудио интерфейс, компютър, ОС, драйвери, DAW, плъгин. Всяко едно може да пречи на нормалната работа, така че почвай да отстрелваш проблема на модулен принцип като тръгнеш от най-лесното. Благодаря за съвета, но много не разбрах какво представлява този модулен принцип ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 15, 2013 Отговорено Октомври 15, 2013 Така по-ясно ли е: Системата се състои от няколко модула: аудио интерфейс, компютър, ОС, драйвери, DAW, плъгин Цитирай
muzikataevsichko Отговорено Май 2, 2014 Отговорено Май 2, 2014 Здравейте, реших за момента да не отварям нова тема тъй като има много подобни теми на питането ми. Затова ще си задам въпросите в тази тема и се надявам някой да ми отговори наистина компетентно. Искам да си направя звукозаписно студио, искам да записвам вокал и синтезатор. Виждам, че сте писали за Скарлета: http://www.thomann.de/gb/focusrite_scarlett_2i4.htm мен ме вълнува по-конкретно този модел. Би ли правил проблем с шум, със софт и т.н. Ако предложите нещо около тази сума, но по-добро и ново примерно ще съм благодарен. Това с което разполагам в момента е: лаптоп Asus М51Vseries, синтезатор Yamaha moX6 и микрофон Shure sm58. Микрофона ще го сменя с Rode NT2-A. Ще записвам женски вокал, мисля че избрания микрофон е подходящ слушах в томан записите... Гледах и четох по тази тема доста, но все пак опита и ревютата нямат много общо. АКо някой може да ми помогне в начинанието ще съм благодарен. Решил съм си нещата с обезшумяването на стаята...мисля да ползвам слушалки за записа имам идея какви да са. Основното, което ме интересува е каква звукова карта да си взема при тези ми изисквания? Благодаря предватиелно за отговорите. (Интересува ме дали записа през USB е добро решение?) Ами това е, надявамс е да съм бил изчерпателен и ясен. Чакам с нетърпение съветите Ви. Цитирай
Recommended Posts