agrogrind Отговорено Август 13, 2013 Автор Отговорено Август 13, 2013 (Редактирано) @jabs Тук съм и следя темата ----------------------------------Усилвателя работи доволно добре. В момента съм го дал на човек, който се занимава с такъв тип апаратура и който ще ми свърши работата, за която попитах тук.Благодаря отново на всички за отговорите и предложенията.Поздрави от Плевен ! Редактирано Август 13, 2013 от agrogrind Цитирай
lyubohar Отговорено Август 13, 2013 Отговорено Август 13, 2013 Пък да споделиш какво сте свършили,че толкова постове изписахме... 1 Цитирай
никони Отговорено Август 13, 2013 Отговорено Август 13, 2013 Наистина са обърнати, грешка при чертането. Не мога да редактирам поста и може да се заблуди някой, който е решил да ползва тази част от схемата, особено ако не е допрочел темата. Ако някой от модераторите може да помогне да се замени схемата с коригирана да ми напише къде да пратя коригираната схема. ModEdit:Това е коригираната схема (сменена е и в предния пост): Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 14, 2013 Отговорено Август 14, 2013 Пусни ми PM, ще я оправим! По по темата: Преди няколко месеца разчиствахме апартамента на баба ми и имаше някакво подобно БГ радио с грамофон. Мислех да го прибера за евентуални преобразувания към китарен АМР, ама като го видях вътре и го изхвърлих с кеф! Има един излишно ОГРОМЕН захранващ траф, съмнителен краен (също излишно огромен), някаква безименна крайна лампа и неизползваема (по-точно не-китарна) предусилвателна. Прецених, че е по-добре да почна на чисто. Направих си китарно усилвателче и не съжалявам дори за момент, че се отървах от тъя антика чрез релоцирането й към контейнера. Работата е малко като темата "Има ли смисъл да ремонтирам този бас Орфей?"... Цитирай
emosms Отговорено Август 14, 2013 Отговорено Август 14, 2013 (Редактирано) И какво, закупи си оригинални hammond или lundahl трафове, или някакви японски? //Те и марковите трафове хич не са малки.. Захранващия е голям, защото храни повече лампи - вкл. тези в радио частта. Най-вече отопленията смучат. Старата техника сигурно е и преоразмерена както би си трябвало, не като сегашните полуфабрикати. Макар че точно за дърти китарни ампове съм чел... кво ти преоразмеряване, кво ти захранване... От дефект - ефект: sag Че и по-тънко им излиза цялата система Редактирано Август 14, 2013 от emosms Цитирай
bir4o Отговорено Август 16, 2013 Отговорено Август 16, 2013 Кажи му на човека , така да ти го направи да звучи... http://www.youtube.com/watch?v=l5m2_Fd4VtQ 3 Цитирай
emosms Отговорено Август 16, 2013 Отговорено Август 16, 2013 (Редактирано) ^ Oсвен с оригинални 'китарни' трафове, сигурно е и с 'оригинални' 12ax7, не някакви си там руски подобни A за 6v6 и аналога 6п6с скоро имаше тема в раздела. Редактирано Август 16, 2013 от emosms Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 16, 2013 Отговорено Август 16, 2013 (Редактирано) Начев (emosms), стига толкова! Не издържам на безкрайните ти простотии и глупости ! От днес си в Ignore листата ми. Автоматично ще се скриват всичките ти постове. Блокирам и достъпа до ЛС. Редактирано Август 16, 2013 от Parni_Valjak Цитирай
emosms Отговорено Август 16, 2013 Отговорено Август 16, 2013 (Редактирано) Явно е време да отричаме очевидното (клипа), на база на изграден авторитет. Само да не си правим лоша услуга Редактирано Август 16, 2013 от emosms Цитирай
jabs Отговорено Август 16, 2013 Отговорено Август 16, 2013 Айде аз пак да съм албанския реотан.... какъв клип? Линка? Цитирай
emosms Отговорено Август 16, 2013 Отговорено Август 16, 2013 (Редактирано) Клипа, който bir4o е изровил http://www.youtube.com/watch?v=l5m2_Fd4VtQ Не ми е любимия саунд, ама ей го е - с преправено радювце Схемата на преампа със сигурност няма почти нищо общо с оригиналната в радиото де Тук нещо друго намерих, в канала на този фен има разни неща http://www.youtube.com/watch?v=jPa8jnWi2l4 http://www.youtube.com/user/ScarTubeAmps Редактирано Август 16, 2013 от emosms Цитирай
jabs Отговорено Септември 12, 2013 Отговорено Септември 12, 2013 Аз съм си упорит и любопитен. Я колко хора ляха мастило и емоции. Та, ампа просвири ли? Впечатления, снимки? Форума е като торентите: трябва да "сийдваш" и "лийчваш" за да си ползотворен, изключване на тракера след download е кофти практика 2 Цитирай
Recommended Posts