боби Публикувано Юли 25, 2013 Share Публикувано Юли 25, 2013 Не, че ми липсват идеи, но се разрових да видя какво хората правят със старите, вече неизползваеми палки и попаднах на това нещо на снимката. Та, интересно ми е какво приложение намирате на старите палки (различно от изгаряне ), ако изобщо ги събирате? 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Юли 25, 2013 Share Отговорено Юли 25, 2013 Отоплявам къщата с тях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the slash Отговорено Юли 25, 2013 Share Отговорено Юли 25, 2013 Аз ги давам на майка ми и тя ги използва, за да си сади цветята. Слага ги за опора и около тях се овиват и им дават нов живот, хаха! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 26, 2013 Share Отговорено Юли 26, 2013 Не ги събирам, но събирам топчетата от китарните струни. За амнайсе години имам едва 20 см2, мнооого бавно се събират. Ма те Еликсир са главните виновници за това! Бях носил на баба ми за печката едни Tama "Sticks Of Doom", но тя бе преценила, че е по-удачно за ги забучи покрай едно мушкато. С черепите и костите по палките беше доста абстрактна гледка... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
imperor Отговорено Август 11, 2013 Share Отговорено Август 11, 2013 Жената подпира безбройните си китки из саксиите, с тези, които са запазили що-годе някаква прилична дължина... Имам 2-3 отделени настрана, винаги помагат, когато трябва да се разбърка блажна боя, лепило или някаква гадост, неудобна за пипане с ръце. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drumvarna Отговорено Август 24, 2013 Share Отговорено Август 24, 2013 Аз много успешно разбърквах боя, при последния ремонт Това с барабанчето е яка идея!!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mike_portnoy Отговорено Август 27, 2013 Share Отговорено Август 27, 2013 За боя съм ползвал няколко пъти, но основно отиват в парното Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts