Jump to content
Българският форум за музиканти

боби

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About боби

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Барабани

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/AJOSKAMUSIC/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Извън София
 1. Здравейте, Велизар (Антифриз - водкал/китара) вилнее из родните земи и забива с различни музиканти в различни градове, за да събере съчки за сготвянето на албум на Антифриз. Бях въвлечен в тази схема и за това алармирам за следното: На 5 май 2017 ще се случи случка в Бургас в Bar Alive. Подробности за събитието ТУК. На 6 май 2017 ще се случи случка във Варна Club Vintage 33. Подробности за събитието ТУК. След нас и потоп!
 2. Здравейте! Алкохол Джаззз Оркестър е групата, за която бях студиен барабанист. От 2016 вече съм и официален членестоног барабанист на групата и именно тогава завършиха записите на първия албум на Алкохол Джаззз Оркестър "Вече си от нас". Стилът е folk punk dance rock, но това не пречи на всеки от многослушащата аудитория да добави нещо към това определение. Има и руска версия на албума. Това е поради факта, че основателя, вокал и продуцент на групата е руснак. Може да чуете българската версия на албума "Вече си от нас" с всичките му достатъци и недостатъци тук Поздрави!
 3. боби

  Наши видео клипове

  Да споделя това леко, едномикрофонно кавърче. http://www.youtube.com/watch?v=hY2ro8z0Hm4
 4. Ясно. Моята идея е да спрем да си губим времето в обсъждане на това, защото изгубеното време... нали. Нека се опитват хората, нека има "motion in the ocean", както се казва. Което има потенциал да вирее - ще вирее и ще е успешно по един или друг начин. Естествения подбор си работи.
 5. Този странен парадокс, както го наричаш, не е ограничен само в рамките на България. Има хиляди знайни и незнайни хорица по света, които се засилват да свирят метЪл (независимо какъв) по една или друга причина. А относно това с метълите и, че трябва да изглеждат еди-си как, за да свирят метъл и той да им се получава, си в жестока заблуда. Виждал съм хора с въпросния имидж (коси, дрехи, събиране в опр. заведения, и т.н., и т.н.), на които този имидж изобщо не им помогна да звучат по-малко зле. За да не излезе, че и аз съм претенциозен многознайко, под зле звучене имам предвид единствено две неща - фалшиво пеене, което и дете ще разбере, че е фалшиво и постоянно разминаване м/у инструментите. Тези две неща са предостатъчни, за да не излиза която и да е група на сцена, НО тази беше на сцена.
 6. Ако започнем да говорим за психологията на творческите личности, каквито в тоя форум не липсват, ще стане един наистина цветущ дебат. Но някак си мисля, че такъв дебат изобщо не трябва да започва.
 7. Не, че ми липсват идеи, но се разрових да видя какво хората правят със старите, вече неизползваеми палки и попаднах на това нещо на снимката. Та, интересно ми е какво приложение намирате на старите палки (различно от изгаряне ), ако изобщо ги събирате?
 8. боби

  Karnivool - Simple Boy

  "This video is ptivate."
 9. http://blog.younow.com/post/52157856052/younow-songwriter-sensation-season-one Попаднах на това нещо и се чудех в коя секция да го сложа, защото е мулти релевантно според мен. Какво най-важно разбрах то тук. Общо взето, това е конкурс, в който ще се изслушва всеки автор чрез жива видео-връзка в рамките на 2 минути. Пресявката е в няколко тура, като във всеки тур ще има предиzвикателство пред класиралите се. Задължително е песента да е авторска. Може да е изпълнена без музикален съпровод, а ако има такъв съпровод, то музиката трябва също да е авторска. Музикалния съпровод може да е записан трак, който се чува в бекграунда. Музикалния съпровод може да е изпълнен и от пеещия, и от група или един съпровождащ музикант на живо, по време на видео представянето. Има още неща за уточнение около този конкурс, но това е в общи линии. Цялата информация е в линка. Препоръчвам да прочетете и коментарите, защото там има много уточнения от модераторите на конкурса.
 10. Подозирам, че скоро ще има и по въздушни барабани.
 11. Въпрос на избор е да заработваш пари и да потребяваш чрез тях блага или да обработваш сам земя, от която да потребяваш добитите блага. Къде е уловката? Това, което ти произвеждаш знаеш как си го произвел и колко истинско е. Това, което си купуваш, колкото и проконтролирано да е, никога не можеш да си сигурен в произход, състав, преработка, съхранение и т.н. Страхотния парадокс е, че именно стремежа човечеството да прогресира, за да е по-здраво, трудоспособно, продуктивно и т.н., докарва нещата точно до обратния резултат.
 12. Стигне ли до масово производство за масово потребление хранителен продукт неминуемо се понижава качеството му. За да се произвежда по-бързо, да е по-дълготрайно, по-устойчиво и т.н., за всяко едно нещо се намира чалъмче и всяко приложено чалъмче допринася за понижаване на положителните хранителни характеристики. Всичко това се дължи на интереса за разрастване от страна на производителя. Няма връзка с желание за подобряване живота на хората. Колкото и да е ниска покупателната способност на населението, един предприемач винаги ще търси начин да направи продукта така, че в крайна сметка той да оцелее като производител и дейността му да не спира. Това е едно от проклятията на индустриалното производство.
 13. Визията на сета е, на сценичното оформление на групата и т.н., но и реклама на самите барабани, колкото и елементарно да изглежда. Не случайно логото на марката барабани е на резонансната кожа на касата. Една каса попада в полезрението на някакъв брой зрители, но с две каси, обхвата на виждащи марката е по-голям.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.