Icarus Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Аз намирам някое по-забутано място преди изпълнение, палвам една цигара, пъхам я между струните на главата и разцъквам някакво блусче докато изгасне цигарата Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Единственото, от което имам нужда е да остана сам за няколко минути - я с цигара навън, я зад кулисите. Просто ми е нужно никой да не ме закача няколко минути преди излизане. След това се поглеждам в огледало (ако няма - лошо), за миг си помислям какъв съм пич (важното е да си повярвам) и... юруш към сцената. Цитирай
bonzo Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 (Редактирано) Да забравих.Ходя да пикая възможно най-често преди лайфа,за да мога да издържа поне 2 часа след това без кенефЗащото иначе си ебало майката.Некоя мацка иска да се снима с теб,а ти седиш като наебана ученичка,защото ти е пълен мехура П.П.CorvusCorax Утепа ме бе брат.Ти го караш като от вица за кой какво си мисли докато свири.Накратко:Певеца:колко съм готин,всички мацки са мои,Китариста:колко съм добър,що не правя соло кариера,Барабаниста,ако не е тая от пералнята,ще е тая от рецепцията,абе ,все някоя ще е,пианиста:днеска 100 евро,утре 50,да ще събера за онзи модул на Хамонд,Басиста:До,Ре,До,Ре,Сол,Ре. Редактирано Септември 6, 2006 от bonzo Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Абе аз съвсем сериозно го казах. Не е виц. Не се мисля за готин. Просто се настройвам да се почувствам по-сигурен, излизайки на сцената. Падам си малко комплексар и неуверен, а сцената такива не търпи, така че съм длъжен да не съм такъв поне за времето, за което съм пред публиката. Това не е виц. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Да забравих.Ходя да пикая възможно най-често преди лайфа,за да мога да издържа поне 2 часа след това без кенефЗащото иначе си ебало майката.Некоя мацка иска да се снима с теб,а ти седиш като наебана ученичка,защото ти е пълен мехура П.П.CorvusCorax Утепа ме бе брат.Ти го караш като от вица за кой какво си мисли докато свири.Накратко:Певеца:колко съм готин,всички мацки са мои,Китариста:колко съм добър,що не правя соло кариера,Барабаниста,ако не е тая от пералнята,ще е тая от рецепцията,абе ,все някоя ще е,пианиста:днеска 100 евро,утре 50,да ще събера за онзи модул на Хамонд,Басиста:До,Ре,До,Ре,Сол,Ре. Баце,утерпа ме с тоя виц-точно така си е.. :green: ,ама най добре си е Малко алкохолец и спокойствие(както казаха колегите) Цитирай
Termy Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 @Katsko: Е, те смениха озвучителя @Smokejack: Знаех си, че един ден и аз ще се издъня! Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Свирих с едни пичове на бекрстока преди 2 години. Бяха много загубени и искаха да се мажем като блекаджиите.. много проста работа.. аз обикновено си минавам китарата с парцал да не се виждат петната, че е лъскъва. Цитирай
kukuman Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Ми пийвам по едно за отскок(с тая работа търябва да се внимава да не се прекали! веднъж почти пресякохграницата ) може и някоя цигара ако имам. И още нещо- кисна в залата (салона където се състои мероприятието) много преди да започне каквото и да било. Естетвено тези ритуали се случва поради една или друга причина да претърпят често и промяна, зависи от обстоятелствата. Цитирай
dzodzo Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Глеам да не се натряскат колегите, щото като стане -никой не може да помага вече?!!! .....Пък скоро разбрах че и те ме следели за същото? Ай кажи ми после що не свирим кат"на репетициите? :killyou: Цитирай
bi4o Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 аз пък пуша марихуана и пия бира с водка :twisted: Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Обикновено гледам някои лайф на любима група преди изявата, а непосредствено преди сцената гледам под капачката дали печеля нещо ! Цитирай
Wheels_of_Fire Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 Аз преди единственото ми(засега) живо изпълнение търсех кенеф наляво и надясно, 'щото много се бях стреснал и къртицата напираше да излезе Цитирай
Zlatyio Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 Важното е преди концерт да ти е гадно а след това готино , а не обратното Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 пия чаша студена минерална вода и дишам дълбоко половин минута - така премахвам напрежението от изминалия ден и всички глупости, с които съм се сблъскал и ме кара да се отпусна и да мисля само за музиката Цитирай
Recommended Posts