Veli345 Публикувано Юни 24, 2013 Публикувано Юни 24, 2013 Здравейте, това е част от песента Thrift shop на Macklemore и Ryan Lewis. Кажете си мнението за отказа-ще ви бъда благодарен . До скоро, Костадинов 1 Цитирай
Icarus Отговорено Юни 25, 2013 Отговорено Юни 25, 2013 Имаш готин глас, харесва ми, но поне китарата можеше да настроиш А какъв отказ? Цитирай
aarab Отговорено Юни 25, 2013 Отговорено Юни 25, 2013 И аз не разбрах за отказа.... Иначе успех и другия път с настроена китара Цитирай
Veli345 Отговорено Юни 25, 2013 Автор Отговорено Юни 25, 2013 Kитарата си беше настроена...не знам може да е от записа,но се сещам че бях проверил няколко пъти.А иначе просто съм заспивал явно и съм допуснал грешка не става дума за отказ, а за откъс . Цитирай
Icarus Отговорено Юни 25, 2013 Отговорено Юни 25, 2013 Направи цялата песен. Или пък някоя друга, ако имаш желание, ще ми е интересно да чуя, заради гласа най-вече. Колкото до фалшивата китара - вариант е и просто постановката да ти куца, и натискайки тоновете да кривиш леко струните, на предното клипче, което си постнал наоколо, това с бръмбъзъка, също е фалшива. Цитирай
Veli345 Отговорено Юни 25, 2013 Автор Отговорено Юни 25, 2013 Е в такъв случай все повече се замислям дали не е от китарата....а колкото до песента -заемам се :Д Цитирай
Recommended Posts