NessoR Отговорено Август 25, 2006 Отговорено Август 25, 2006 поразгледай тук и заповядай в нашата класация. Мен малко тези разложени минорни седмици на лийда са ми втръснали в такава секвенция ... иначе готина lounge продукция си постигнал поздравления! Имаш усет за този стил продължавай ще помагаме с каквото можем успех! Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 25, 2006 Отговорено Август 25, 2006 НЕ, НЕ, НЕ!!! В никакъв случай не е истерично, напротив - там е един от най-яките моменти.. Да не си го пипнал, че не те познавам вече С родеса е станало жестоко!!! Може би още малко ако го удължиш няма да е зле.. Мисля, че понася още минута-две.. Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 25, 2006 Отговорено Август 25, 2006 [Off] Сори ама не се сдържам.. Вижте това: http://b3ta.hnldesign.nl/rsc/ и слушайте парчето на Евгени едновременно.. Бтв то и името на парчето даже пасва [Off] Цитирай
CyberGene Отговорено Август 25, 2006 Автор Отговорено Август 25, 2006 Бахахаха, якоооо! <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_ph34r.png" alt=":ph34r:"> Мерси за отзивите на всички! Това на 1:19 и аз съм го направил защото на мен ми харесва, но знам ли, понякога човек не може да се усети за някои неща... Ще видя, може и да поудължа парчето. Мерси още един път за добрата оценка, ще вървя в тая насока Цитирай
ronia Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Като ти подреди човек ника, аватара и това парче - хармонията между тях е пълна. Понеже питаш за "пиковете", на мен ми звучат съвсем умерени. Без тях нищо не би се случвало в композицията. А така си е баш. Цитирай
Recommended Posts