7thString Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 И аз така- не виждам нищо съществено в сравнение с 4.0 Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 15, 2005 Отговорено Октомври 15, 2005 ... други(разни кюбейЗи, фрути луупове и т.н.) са само шарения ... А ина4е Кубасе-а гълта ресурси първо - 6тото не е ФРУТИ ЛУУПС , и второ - за6тото е истинска интегрирана среда за звукозапис от полседно поколение, с вси4ко което евентуално може да ти се наложи да ползва6 Те като са го правили (интерфейса) едва ли са знаели, 4е в БГ сме о6те с ЕЛКА 64 комп'три Айде със здраве Цитирай
7thString Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 ... други(разни кюбейЗи, фрути луупове и т.н.) са само шарения ... А ина4е Кубасе-а гълта ресурси първо - 6тото не е ФРУТИ ЛУУПС , и второ - за6тото е истинска интегрирана среда за звукозапис от полседно поколение, с вси4ко което евентуално може да ти се наложи да ползва6 Те като са го правили (интерфейса) едва ли са знаели, 4е в БГ сме о6те с ЕЛКА 64 комп'три Айде със здраве Виждал ли си сериозна среда за видео обработка? Знаеш ли, че освен, че всичко е СИВО там, няма никакви натоварващи иконки, анимациики и други неща, които да натоварват излишно средата? Освен тва кюбейз има просто ОТВРАТИТЕЛЕН staff едитор Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 ... други(разни кюбейЗи, фрути луупове и т.н.) са само шарения ... А ина4е Кубасе-а гълта ресурси първо - 6тото не е ФРУТИ ЛУУПС , и второ - за6тото е истинска интегрирана среда за звукозапис от полседно поколение, с вси4ко което евентуално може да ти се наложи да ползва6 Те като са го правили (интерфейса) едва ли са знаели, 4е в БГ сме о6те с ЕЛКА 64 комп'три ;) Айде със здраве ... Виждал ли си сериозна среда за видео обработка? Знаеш ли, че освен, че всичко е СИВО там, няма никакви натоварващи иконки, анимациики и други неща, които да натоварват излишно средата? Освен тва кюбейз има просто ОТВРАТИТЕЛЕН staff едитор Братле, това 4е нямаш мощна машина да караш кубейс, не означава че той не е хубав. Пак ти казвам, системата Кюбейс е интегрирана среда за звукозапис, която има за цел да се продава и ползва в домашни студия и нагоре, където се предполага, че има достатъчно мощни работни станции за тази цел (образно казано). Не е направена абсолютно задължително всеки да си я ползва вкъщи като например ... NOTEPAD ... или ... Age Of Empire ... За стафф едитър-а си прав. Кейкуолк е много по-пъргав и удобен в това отношение. Причината е, че просто миди обработката в Кюбейс е само 1/100 част от генералния замисъл и предназначението на програмата... Аз самия дълги години бях фен и все още съм - на Кейкуолк (още от времето когато ставаше само за МИДИ обработка). Но Кюбейс си е много мощно средство за звукозапис, и вече застрашава много "фаворити" от класа си на световния пазар. Има няколко топика по подобни теми във форума. Поиграй си и ги намери и ще прочетеш мнението и на други съфорумци по темата. Сигурно ще ти е интересно ... Но нека спрем с тези спорове за доказани работи. Ако нямаш ресурс да ползваш Кюбейс или ако просто не ти харесва - не го ползвай, още по-малко пък - не казвай че е лош (като ФРУТИЛУУПС :) ) Със здраве Цитирай
7thString Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 (Редактирано) ... други(разни кюбейЗи, фрути луупове и т.н.) са само шарения ... А ина4е Кубасе-а гълта ресурси първо - 6тото не е ФРУТИ ЛУУПС , и второ - за6тото е истинска интегрирана среда за звукозапис от полседно поколение, с вси4ко което евентуално може да ти се наложи да ползва6 Те като са го правили (интерфейса) едва ли са знаели, 4е в БГ сме о6те с ЕЛКА 64 комп'три ;) Айде със здраве ... Виждал ли си сериозна среда за видео обработка? Знаеш ли, че освен, че всичко е СИВО там, няма никакви натоварващи иконки, анимациики и други неща, които да натоварват излишно средата? Освен тва кюбейз има просто ОТВРАТИТЕЛЕН staff едитор Братле, това 4е нямаш мощна машина да караш кубейс, не означава че той не е хубав. Пак ти казвам, системата Кюбейс е интегрирана среда за звукозапис, която има за цел да се продава и ползва в домашни студия и нагоре, където се предполага, че има достатъчно мощни работни станции за тази цел (образно казано). Не е направена абсолютно задължително всеки да си я ползва вкъщи като например ... NOTEPAD ... или ... Age Of Empire ... За стафф едитър-а си прав. Кейкуолк е много по-пъргав и удобен в това отношение. Причината е, че просто миди обработката в Кюбейс е само 1/100 част от генералния замисъл и предназначението на програмата... Аз самия дълги години бях фен и все още съм - на Кейкуолк (още от времето когато ставаше само за МИДИ обработка). Но Кюбейс си е много мощно средство за звукозапис, и вече застрашава много "фаворити" от класа си на световния пазар. Има няколко топика по подобни теми във форума. Поиграй си и ги намери и ще прочетеш мнението и на други съфорумци по темата. Сигурно ще ти е интересно ... Но нека спрем с тези спорове за доказани работи. Ако нямаш ресурс да ползваш Кюбейс или ако просто не ти харесва - не го ползвай, още по-малко пък - не казвай че е лош (като ФРУТИЛУУПС ) Със здраве Имам достатъчно мощна машина... най-малкото, 3ГБ рам са ми ПРЕдостатъчни... тряя ли да ги пилея за глупави интерфейси? И с какво Сонар е по-непрофесионална? Бай дъ уей, ако си чувал за Астрал Проджекшън, те си праят повечето неща на Фрути Тей че фрутито също не е пример за "ламерска" програма. П.П. аз ги имам и 3те инсталирани, щото сяка си има някой плюс, който другите нямат. И имаше една Лоджикал Аудио дето е убиец за правене на разни електронни работи- сатриани си прави инструментали с нея Редактирано Октомври 16, 2005 от 7thString Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 ... други(разни кюбейЗи, фрути луупове и т.н.) са само шарения ... А ина4е Кубасе-а гълта ресурси първо - 6тото не е ФРУТИ ЛУУПС , и второ - за6тото е истинска интегрирана среда за звукозапис от полседно поколение, с вси4ко което евентуално може да ти се наложи да ползва6 Те като са го правили (интерфейса) едва ли са знаели, 4е в БГ сме о6те с ЕЛКА 64 комп'три ;) Айде със здраве ... Виждал ли си сериозна среда за видео обработка? Знаеш ли, че освен, че всичко е СИВО там, няма никакви натоварващи иконки, анимациики и други неща, които да натоварват излишно средата? Освен тва кюбейз има просто ОТВРАТИТЕЛЕН staff едитор Братле, това 4е нямаш мощна машина да караш кубейс, не означава че той не е хубав. Пак ти казвам, системата Кюбейс е интегрирана среда за звукозапис, която има за цел да се продава и ползва в домашни студия и нагоре, където се предполага, че има достатъчно мощни работни станции за тази цел (образно казано). Не е направена абсолютно задължително всеки да си я ползва вкъщи като например ... NOTEPAD ... или ... Age Of Empire ... За стафф едитър-а си прав. Кейкуолк е много по-пъргав и удобен в това отношение. Причината е, че просто миди обработката в Кюбейс е само 1/100 част от генералния замисъл и предназначението на програмата... Аз самия дълги години бях фен и все още съм - на Кейкуолк (още от времето когато ставаше само за МИДИ обработка). Но Кюбейс си е много мощно средство за звукозапис, и вече застрашава много "фаворити" от класа си на световния пазар. Има няколко топика по подобни теми във форума. Поиграй си и ги намери и ще прочетеш мнението и на други съфорумци по темата. Сигурно ще ти е интересно ... Но нека спрем с тези спорове за доказани работи. Ако нямаш ресурс да ползваш Кюбейс или ако просто не ти харесва - не го ползвай, още по-малко пък - не казвай че е лош (като ФРУТИЛУУПС ) Със здраве Имам достатъчно мощна машина... най-малкото, 3ГБ рам са ми ПРЕдостатъчни... тряя ли да ги пилея за глупави интерфейси? И с какво Сонар е по-непрофесионална? Бай дъ уей, ако си чувал за Астрал Проджекшън, те си праят повечето неща на Фрути Тей че фрутито също не е пример за "ламерска" програма. П.П. аз ги имам и 3те инсталирани, щото сяка си има някой плюс, който другите нямат. И имаше една Лоджикал Аудио дето е убиец за правене на разни електронни работи- сатриани си прави инструментали с нея Имаш 3 ГБ РАМ и не ти се хабят за глупави интерфейси (?! ), пък имаш време да хабиш да ги орязваш ... от шаренийките ?! Веселбата е тотална!! Явно говорим на различни езици. Аз се предавам и спирам ... Цитирай
ecmjazz Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Имаш 3 ГБ РАМ и не ти се хабят за глупави интерфейси (?! ), пък имаш време да хабиш да ги орязваш ... от шаренийките ?! Веселбата е тотална!! Явно говорим на различни езици. Аз се предавам и спирам ... Напълно поддържам мнението на visiondann. А между другото казва се Лоджик Аудио а не Лоджикал Аудио.. За Кюбейс: както вече написах ако ти пречи на очите можеш да му смениш цвета на интерфейса на какъвто искаш. И (не) на последно място: тия дни гледах едни филмчета снимани в студиото на Depeche Mode по време на записа на последния им албум: познай какво стоеше на лаптопа им?: Кюбейс! Така, че това че Астрал Проджекшън ползвали Фрути не значи, че Фрути-то е кой знае какво.. Цитирай
st0rmblast Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 (Редактирано) Проблема е в миди аутпута. И настройките на картата гледах, не можах да намера нищо, което да добави някъф дивайс.... Ето какво става при пускане 1 2 - тука избирам мапъра и цъкам ОК и пак се появява тва: 3 Мерсаж за хелпеца. Редактирано Октомври 17, 2005 от st0rmblast Цитирай
7thString Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 А каква ти е картата? И можеш ли да слушаш МИДИ с други програми? Нещо ми е съмнително, че в тоя прозорец виждаш единствено MS MIDI Mapper... Цитирай
st0rmblast Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Avance AC 97, с Guitar Pro си пиша и Уинамп да речем си слушам, нямам такъф проблем... Цитирай
7thString Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Тей... отвори уинампа, влез му в настройките->Input->Nullsoft MIDI Player. Кликваш 2 пъти в/у него и горе в прозореца виж какво пише. Ако има още неща ,значи по някаква причина сонара не ти познава драйверите на картата. Ако е тей, реинсталирай драйверите и сонара... или извикай някой дето е препатил да го види компа на място Цитирай
st0rmblast Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Тей... отвори уинампа, влез му в настройките->Input->Nullsoft MIDI Player. Кликваш 2 пъти в/у него и горе в прозореца виж какво пише. Ако има още неща ,значи по някаква причина сонара не ти познава драйверите на картата. Ако е тей, реинсталирай драйверите и сонара... или извикай някой дето е препатил да го види компа на място Кое по-точно да вида? Цитирай
st0rmblast Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 (Редактирано) Eто ...и драйверите ъпдейтнах на мизерната саундкарта... Редактирано Октомври 17, 2005 от st0rmblast Цитирай
7thString Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Реинстал на Сонар? Реинстал на Win? На мен така ми се чини работата Цитирай
Recommended Posts