Baby Thomas Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Вече дърпам, ще го видим какво е... П.П. Лично на мен новия Guitar Rig 1.2 повече ми харесва. И като интерфейс и като саунд!!!
wolfgang Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Вече дърпам, ще го видим какво е... П.П. Лично на мен новия Guitar Rig 1.2 повече ми харесва. И като интерфейс и като саунд!!! Разликата между 1.1 и 1.2 ме впечатли! Първата ми се струваше направо неизползваема, но тази може да изкара някои слушаеми звуци. Ако успея да си сваля латенцията под 5 - направо ще е функционална въпреки "boxy" звученето :-))
AwXy Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Някой може ли да даде link за Guitar rig 1.2
IgniteAll Отговорено Май 20, 2005 Отговорено Май 20, 2005 Guitar Rig на мен не ми допадна....Аз съм си фен на Сонар4 + Амплитюб Много реално симулира ефектите, а на Guitar Rig нещо самите ефекти ми звучат много далече от реалните Препоръчвам Амплитюб П.С. Много ми се иска да чуя и видя какво ли ще измислят скоро като следваща версия на този плъгин
Sturmfuhrer Отговорено Май 20, 2005 Отговорено Май 20, 2005 Guitar Rig на мен не ми допадна....Аз съм си фен на Сонар4 + Амплитюб Много реално симулира ефектите, а на Guitar Rig нещо самите ефекти ми звучат много далече от реалните Препоръчвам Амплитюб П.С. Много ми се иска да чуя и видя какво ли ще измислят скоро като следваща версия на този плъгин И аз я чакам с огромно нетърпение, брато. А иначе и ГИтар Рига хич не е зле... поне съм чувал някои богове-пилета какво правят с него ахахахаах
stratocaster Отговорено Май 20, 2005 Отговорено Май 20, 2005 (Редактирано) симулира ефектите не благодаря. предпочитам ефекти вместо техните симулации Редактирано Май 20, 2005 от stratocaster
peshoy2k Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 Guitar Rig на мен не ми допадна....Аз съм си фен на Сонар4 + Амплитюб Много реално симулира ефектите, а на Guitar Rig нещо самите ефекти ми звучат много далече от реалните Препоръчвам Амплитюб П.С. Много ми се иска да чуя и видя какво ли ще измислят скоро като следваща версия на този плъгин аз пък повече се кефя на rig-a, има някои много яки попадения, а дилеи и ревърбите му са по-добри, поне според мен де
jFog Отговорено Май 22, 2005 Отговорено Май 22, 2005 аз пък повече се кефя на rig-a, има някои много яки попадения, а дилеи и ревърбите му са по-добри, поне според мен де ам там някъде свършват ''невероятностите'' на Риг-а ..да
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 (Редактирано) Ако звуковата ти карта е вградена, или е от тези от по 10 долара - забрави. Трябва ти най-малко Live-Audigy1-2 за малко закъснение, въпреки, че и при тях що се отнася до шума работата е лайняна. И Guitar Rig, и Amplitube са много добри, но риг-а е по-сложен за настройка. Ако не можете да си го настроите звучи по-зле от амплитюба, но иначе е по-добър от нея. В Амплитюба 1-2 от преамповете имат яка динамика, затова се създава илюзията че е по добър. Иначе риг-а има къде къде по-големи възможности. А колкото до FXBOX пак трябва да кажа, че е доста стара и в сравнение с гореописаните програми е ПЪЛЕН БОКЛУК, звучи като някое 200-300 левово Zoom процесорче. Редактирано Декември 12, 2005 от Evtim Djerekarov
Kanara27 Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Извинявайте че се намесвам може би не където трябва. Въпросът ми е следният. Имам SoundBlaster Live и към него има доста ефекти в самият софтуер(като има и параметри за донастройка). На мен ми се струват сравнително добри като за домашно ползване(за аматьор като мен), а и няма забавяне и въобще не товари процесора. Въпроса ми е ако някой от вас е пробвал да си каже мнението. Evtim Djerekarov спомена за Live-Audigy1-2 и закъснение и може би той ще ме светне, ако не е добро да слагам някоя друга програма.
zigi Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 То хубаво работи Guitar Rig ама от каде да си настроя дилея щото като дрънна и слд 1.5-2 секунди ми излиза звука през слушалките ?
Hantov Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Извинявайте че се намесвам може би не където трябва.Въпросът ми е следният. Имам SoundBlaster Live и към него има доста ефекти в самият софтуер(като има и параметри за донастройка). На мен ми се струват сравнително добри като за домашно ползване(за аматьор като мен), а и няма забавяне и въобще не товари процесора. Въпроса ми е ако някой от вас е пробвал да си каже мнението. Evtim Djerekarov спомена за Live-Audigy1-2 и закъснение и може би той ще ме светне, ако не е добро да слагам някоя друга програма. аз имам 2зс Платинум Про карта със същите ефекти и мисля, че резачките не са на ниво, обаче от другите ефекти има добри попаднения и като цяло става за доукрасяване на звука
npace Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 То хубаво работи Guitar Rig ама от каде да си настроя дилея щото като дрънна и слд 1.5-2 секунди ми излиза звука през слушалките ? това не е дилей... това е онборд карта
zigi Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Добре как може да се разреши проблема без значение какво е ? :think:
Recommended Posts