Orkestar Sopa Публикувано Април 11, 2013 Share Публикувано Април 11, 2013 Ние от оркестър Сопа Ви представяме първия по рода си опит в България да бъде изкован кючек с алтернатив / ню ейдж / експериментал / психиделик / прогресив / арт / авангард / DIY елементи. Такова нещо не е правено тук преди и се надяваме, че в процеса по европеизиране на родния поп-фолк ще ни последват и други музиканти с по-различно мислене, което ще породи появяването на нов жанр на фона на морално остарелите наложени отгоре стилове, продуцирани и правени от хора със съмнителни качества. Включете се в алтернативното движение! https://soundcloud.com/orkestar_sopa/j0fvdiahwn52 Макар и по своему пионери на новата вълна, Вашето мнение е важно за нас. Приятно слушане! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 11, 2013 Share Отговорено Април 11, 2013 Разбирам , че се имате за топ клас , но това нещо не мисля , че някой нормален човек ще си позволи да го слуша повече от 20 секунди. Бие на noise-core чалга по-скоро. ПП. Нищо против ноизкора , но комбинацията с другото е тотала. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Април 11, 2013 Share Отговорено Април 11, 2013 Може би аз не разбирам тази "музика", но на мен единствено ми напомня на времето преди репетиция когато всеки се настройва и си оправя звука и е пълна какафония в репетиционната... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 11, 2013 Share Отговорено Април 11, 2013 Принципно се въздържам да пиша негативни неща, но това е доста ужасно наистина... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Solas Отговорено Април 11, 2013 Share Отговорено Април 11, 2013 ^^^ Издържах 23 секунди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Orkestar Sopa Отговорено Април 12, 2013 Автор Share Отговорено Април 12, 2013 Moмчета, не сте прави. Както пее Хризантема в "Тамба-ламба", "...всичко днеска е кючек / с туй се помни двайс'ти век..." (справка: ). Ако мога да перефразирам текста, "...с алтернативен кючек / ще се помни новий век...". Отворете съзнанията си по-експериментална музика и изслушайте пак произведението ни! Ние от оркестър Сопа благодарим предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 12, 2013 Share Отговорено Април 12, 2013 Пичове , някои неща не са се променили с вековете. Едно от тях е наличието на мелодия/тема/настроение в музиката , В случая , че липсва , мисля вече не става дума за такава. Преосмислете идеите си и ги изпълнете по различен начин, който няма да получи 100% негативни коментари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Април 12, 2013 Share Отговорено Април 12, 2013 ^ Бе недей се изказва и ти много компетентно - ако знаеш колко фенове на нойс има... и аз не мога да ги разбера - що не отидат да работят в някоя мина, или металургичен цех - там нойс колкото щеш... ама щом си им харесва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Април 12, 2013 Share Отговорено Април 12, 2013 Добре де, пичове, но ако толкова си вярвате що не го изсвирите това на живо, та макар и пред уеб камера? Но изсвирете всеки един тон от записа със собствените си ръце, а не с компютър и тогава ще .... бъде такъв живот! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
axel Отговорено Април 12, 2013 Share Отговорено Април 12, 2013 WTF Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Orkestar Sopa Отговорено Април 13, 2013 Автор Share Отговорено Април 13, 2013 Добре де, пичове, но ако толкова си вярвате що не го изсвирите това на живо, та макар и пред уеб камера? Но изсвирете всеки един тон от записа със собствените си ръце, а не с компютър и тогава ще .... бъде такъв живот! Единствените програмирани инструменти са басът и барабаните. Всичко друго сме изсвирили ние. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts