herz07 Публикувано Април 1, 2013 Share Публикувано Април 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Vs6IBHfbb2g 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Април 2, 2013 Share Отговорено Април 2, 2013 Браво, бе, пичове, изкефихте ме! Добър старт на деня Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Април 2, 2013 Share Отговорено Април 2, 2013 На Bloodline по-точно, не на Бонамаса, но вкл. и Джо Бонамаса. Както и да е. - има надежда - браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Април 2, 2013 Share Отговорено Април 2, 2013 Евала! По стар обичай да намерим кусури -китариста,врътни се малко спрямо усилвателя,защото с тия сингл адаптери бръмчи страшно,достатъчно е да се мръдне китарката спрямо ампа да не вкарва брум,а не да седиме като за снимка..,са да не решите че ви плюя,много добре е - има надежда както каза Сънчо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
herz07 Отговорено Април 2, 2013 Автор Share Отговорено Април 2, 2013 Hillbilly ,прав си за брума,неопитни са още ,това им е първата банда и свирят от пет месеца,но в петък им взехме един Гибсън и един Стратокастер,надявам се да решим проблема ,че наистина с китари за 100 лв е трудно,макар,че ампа е Меса Марк 4 .Благодарим за куража,пичове ! Знам,че още много имат да работят,но друго си е хора като вас да ударят едно рамо в началото за момчета между 13 - 16 години! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Април 2, 2013 Share Отговорено Април 2, 2013 Не е проблема,че е за 100 кинта китарата,и Стратокастър за 2000 пак ще бръмчи,защото е със сингъл-койл адаптери стандартно (има и вариант нойзлес на адаптери,но не е същото) и решението е да се завъртиш спрямо изцепения усилвател в позиция,където брума изчезва,Гибсъните са с хъмбъкъри обикновено и паразитния шум е незначителен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 2, 2013 Share Отговорено Април 2, 2013 Младежи, ви да не сте от Силистра? С тези плаката на "Джи-Рок" и "Нафталин" по стената - това ми е първата мисъл. Освен това напоследък Силистра бълва много млади таланти Браво за свиренето, продължавайте все така! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
herz07 Отговорено Април 4, 2013 Автор Share Отговорено Април 4, 2013 Да,Данчо това е поредното котило от тази бърлога Две от момчетата са от Тутракан,едното от Главиница,а останалите от Силистра,пътуват 120 км всяка седмица,за да свирят и репетират , как няма да помагаш? 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 4, 2013 Share Отговорено Април 4, 2013 Супер! Успех желая на цялата гилдия там! Скоро ще имам път, но не знам кога точно ... Рок Он!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cezarov Отговорено Юни 6, 2013 Share Отговорено Юни 6, 2013 Евалла пичове, от Силистра само добри неща излизат. Дайте още видео! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Юни 6, 2013 Share Отговорено Юни 6, 2013 Страхотен кавър на един от любимите ми китаристи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts