goldcobra Публикувано Март 19, 2013 Share Публикувано Март 19, 2013 Ще ми кажете ли каква е разликата между тези барабанчета ? http://www.mmg-music.com/content/mapex-sd-series-14x7-snare-drum http://www.musicworld.bg/bg/c_58/i_27411/Mapex_MPBC4550CXN.html - искам да си купя долу-горе прилично барабанче и разполагам със 170 лв. Бихте ли ме посъветвали ? И също така ако някой знае нещо за тази серия "SD-series" нека изкаже мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sasho_Crasho Отговорено Март 19, 2013 Share Отговорено Март 19, 2013 Първо и най-важно - дървото. SD не е серия, просто е съкратено от Snare Drum. Серията всъщност се казва Mapex Maple Pro, вече не се произвежда и е много по-добра от MPX по мое мнение. Взимай първото смело и за момент няма да съжаляваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
joto Отговорено Март 19, 2013 Share Отговорено Март 19, 2013 100% първото. И дървото и механиката са по-добри. Мисля и обръчите са по-дебели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
goldcobra Отговорено Март 19, 2013 Автор Share Отговорено Март 19, 2013 (Редактирано) Казаха ми ,че барабанчето е произведено в китай Струва ли си да се вземе? какво мислите ? Редактирано Март 19, 2013 от goldcobra Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sasho_Crasho Отговорено Март 19, 2013 Share Отговорено Март 19, 2013 (Редактирано) Те и двете са произведени в Китай. Имал съм възможността да свиря на 3 като първото (различни по размер) и смея да заявя, че по-добро барабанче в този ценови клас няма, та дори и в горния. Редактирано Март 19, 2013 от Sasho_Crasho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Март 19, 2013 Share Отговорено Март 19, 2013 Първото без да му мислиш. Много, много добро за парите си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emoG Отговорено Март 19, 2013 Share Отговорено Март 19, 2013 Първото.Имах 13 и 14 инча, супер са. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
goldcobra Отговорено Март 19, 2013 Автор Share Отговорено Март 19, 2013 Благодаря ви! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 19, 2013 Share Отговорено Март 19, 2013 Mapex Pro верно са доста яки барабанчета. Аз имам месингово, а съм тествал няколко пъти и дървено (клен ли беше...) от същата серия. Много кефят. Налазвай! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mogila Отговорено Март 19, 2013 Share Отговорено Март 19, 2013 Аз имам и от двете серии и определено първото е доста по-добро, както вече са ти казали Моето е 12х7 и си звучи като за 400 долара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Март 20, 2013 Share Отговорено Март 20, 2013 Те затова ги спряха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts