Jump to content
Българският форум за музиканти

emoG

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от emoG

  1. Благодаря на всички обадили се. Всичко е уточнено.Темата да се смята за приключена.
  2. Благодаря ти. Аз ги имам на фаилове,но искам да махна баса и барабаните.Не свиря на клавир,барабанист съм и пея. Не съм компетентен по записи,програмиране и тн. А за пари не съм опоменал сума. Поздрави и ще ти пиша на ЛС.
  3. Здравеите колеги, кои може да се ангажира за правене на инструментали в два варианта. 1.Пълен сингбек на песента,като партиите на китарата да се свирят от клавир/ за предпочитане/. 2.Същия сингбек,без бас китара и барабани.Идеята е да се свирят на живо/баса и барабаните/. Ето няколко песни за правене. 1.Just a Gigolo -Louis Prima може по съвременен аранжимент. 2. Lay Down Saiiy- Eric Clapton 3. Hello Mery Lou-Ricky Nelson 4.Feelings -Morris Albert При добра и качествена работа,ще има поне още 30 парчета за правене. За контакти ЛС. тел. 0899 82 36 32. emilgoranov@hotmail.com Благодаря за вниманието.
  4. Първото.Имах 13 и 14 инча, супер са.
  5. Про падовете на Харт Динамикс и Роланд,са добри и при тях може да развиеш динамика, а тоноизвличането е от модула. Така можеш да свириш навсякъде.Но това удоволствие е много скъпо. А акустичния сет,си е акустичен и няма две мнения по въпроса.
  6. Честито Влади,със здраве да ги ползваш и ЧНГ.
  7. Дано ги намериш,те ще излязат някъде.Ще помогнем,ако чуем нещо.Направо съм разочарован,да откраднат цял комплект.Но тука е така в нашата мила родна страна. Успех и късмет.
  8. Колегата ми каза,че не е извадил жака и е стояла с включен жак 24 часа,затова предполагам че електрониката си е в ред.Сега е с нова батерия и ще видим колко ще издържи.Ако бързо падне ще използваме други варианти. Благодаря на всички за мненията и съветите,ще се възползваме от тях. Успехи.
  9. Благодаря Марински.
  10. Нашия басис има проблем с активната електроника,батерията пада за 10 дни,като се свири 2 часа на ден,след което баса не свири изобщо.Какъв е проблема.Необходимо ли е да се сложи ключе за изключване на батерията.Може ли да се използва акумолаторна батерия/ 9v със зарядно устроиство.Даите съвет.Предварително благодаря.
  11. Dynacord ще ти достави поръчката от thomann.de без комисионна и пътни,на цената в thomann.Успех.
  12. И моите барабанчета Yamaha Tour Custom, Mapex Saturn, Sabian, Roland TD4 http://mimmi777.snimka.bg/arts/barabani.605591.24180054.big
  13. Преди седмица ходих,нищо ново.
  14. Благодаря много колеги за съветите ви ще преценя дали да изписвам, защото ми се струва, че този цвят, който искам точно го няма (ето го цвета) А и дължината на ролката е 131 см. , на мен ми трябва поне 42/164, а ще излезе и доста скъпо, ако купувам две парчета и трябва да се наставят. Ще пробвам фирми от Бг за ризлични варианти на фолио. Ако някой се сеща за друго нещо ще се радвам да го сподели. Благодаря и успех на всички!
  15. Здравейте, искам да сменя фолиото на касата с друг цвят, ако някой знае, откъде мога да си намеря и да купя? Става въпрос за не евтините самозалепващи, а за нещо по-сериозно. Благодаря Ви много предварително!
  16. Колеги моля ви, ако някой може да ме насочи с линкове в сайтове с плейбеци ( без барабани) за различни жанрове музика - латино, рок, джаз, хард..., тъй като тези, които сте дали май вече не са актулни или аз нещо не успявам да намеря. Мерси предварително! Весели празници на всички! Ако някой разполага с такива плейбеци и има жлание може да ми прати на: emilgoranov@hotmail.com
  17. Здравейте колеги! Може ли някой да ми даде информация относно drum модулите на Роланд ТД3 и ТД6. Интересуват ме предимствата и недостатъците на всеки от тях, кой ще е по-добър и лесен за работа в заведение с естрадна музика. Ако може и инфо за цените им. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.