Jump to content
Българският форум за музиканти

Smallman


Recommended Posts

Благодарим на всички, които отделиха от времето си, за да обърнат внимание на нашата музика. На въпроса дали гайдите са истински-истински са :lol:. На въпроса дали ще ни чуете в София, отговора е "да", но ще бъде около края на октомври (ако хората от "о'шипка" се съгласят да ни отделят дата). За тези, които искат да научат повече-сайта на групата е www.smallman-band.com. На въпроса дали има бързи парчета, отговора ще намерите в самия албум. Благодарим.

 

................................................................................

.......smallman..........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 39
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Супер е парчето "evolution".Успех с албума ;)

 

П.С. Веднъж бяхме коментирали с @Евтим Джерекаров колко яко ще звучи метъл с мотиви от българския фолклор и сега веднага си спомних за нашата дискусия, защото гайдата наистина пасва супер :D;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер е ! :) И аз ше поръчвам....

 

Бърз въпрос за поръчката на албума - куриер + наложен платеж т'ва ясно. Ама аз не се навъртам много вкъщи, така че ако куриера попадне в един от честите моменти, в които ме няма - к'во става?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

смолмен браво пи4ове раз4увства ме ва6та музика някак си.... свър6или сте си работата пове4е от перфектно.....поздравления

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен,относно поръчката на албума... можете в полето отделено за допълнителна информация да уточните кога да пристигне пратката или да я изпратим като обикновен колет през БГ пощите... Благодарности за интереса и добрите думи,поздрави.Ivan/Smallman

 

Добре дошъл и на теб! <_< Тук се пише на кирилица,сега кирилизам,но другия път ще трия.

 

Успех с албума. :cheers:

Редактирано от Mephistofel
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eто , вече държа диска в ръце!!

Не мога да не напиша няколко реда..... Ами очаквах доста , а получих още повече!! Албума наистина си струва..... За всички онези, на които evolution им е спряло дъха - останалите парчета са не по слаби!! Въобще това което мен най-много ме радва, е че албума има цялостно настроение - някак отнасящ и вглъбен.... А и музиката е доста тежка..... Може да съм болен мозък, но има нещо дуум във нея... А иначе - фолклорните докосвания - има още, но в никакъв случай прекалено..... Диска - много готин диджипек , с една сладурска малка книжка - не бях виждал такава - цялата в красиви картини.... Изискано като цяло.... Това е ...... Май не са минали четири дни откакто го поръчах и вече е тук , така че и с пощите нещата са Ок... Пускам за четвърти път... Поздравления на групата отново!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.