Jump to content
Българският форум за музиканти

Kron

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kron

  1. Kron

    Zoom G2 звук

    Сега трябва да е ОК
  2. Kron

    Zoom G2 звук

    Взех го от Фактор или за 150, или за 170 лв. Не помня колко точно беше. Това е моделът без педал, а Г2.1 е с педал и тогава (06.2006) беше около 270 лв.
  3. Kron

    Zoom G2 звук

    Пичове, мога да ви гарантирам, че проблемът е изцяло в саундкартата Аз затова и уточних, че може и да не се разбере много от самия ефект. Dylan, това дето си мислиш, че е симулацията е всъщност именно тъпата карта. То че има симулация - има, ама директно в тонколоните не звучи хич като от на дядо ми качето със зеле. В интерес на истината възможностите на Г2 са големи, но не ми се бърника да настройвам при положение, че нямам реална представа какъв точно звук изкарвам с тези кофти слушалки, колони и саундкарта. Ето малко изрязъци от старите ленти, на местата, където ми се струва, че е излизало по-реалистично. Тези дни ще се постарая да запиша нови. Между другото установявам, че с Неро Уейв Едитор, на който записвам, са доста по-близко до истината, отколкото на Медиа Плейъра след това. Ето линка: http://milkovtsi.multiply.com/music/item/3
  4. Kron

    Zoom G2 звук

    http://milkovtsi.multiply.com/music Понеже не видях да има скорошна тема с демо звук от зумче от новата серия, реших, че може и да сме полезни на някого. Трябва да имате предвид, че глухото звучене като от тенекия за сирене идва от саунд картата, а не от процесора, както и лекото пращене при ниските честоти. За съжаление не може да се чуе в пълна степен чистотата, но и така може да се добие представа.
  5. Kron

    Smallman

    Осъвременен и подобрен вариант на култовите "Тъмно" Благодаря и вече поръчахме
  6. Kron

    Zoom или Digitech

    Абе, от известно време се каня да изляза на светло и понеже тука виждам поредната тема за Зуум с/у Диджитек ... Та, наскоро си купих Зуум Г2 и смея да твърдя, че няма много общо със старите модели. Мога да сравня с 505-ІІ на брат ми и си има съществена разлика. Вярно, че от Диджитек не отбирам, ама съм много доволен от Зумчето. Вкъщи през саункартата едва ли мога да имам реална представа, но определено си мисля, че тя само ми разваля звука, вместо да му помага, което си е аргумент в полза на процесора. Восток ако си мисли, че ще му се размине да си пробвам придобивката върху камуфлажното му кубе, жестоко се лъже :green: Пък после ще ви уведомим за резултата... че може и линкче да ви шитнем.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.