Jump to content
Българският форум за музиканти

Asmodei

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Asmodei

  1. Благодаря ви хора, сега ми остава само да събера парите и да си я купя.
  2. Ами аз си нямам абсолютно никаква представа от миди клавиатури и за това питам вас разбиращите. Щом и двамата казвате че е много добра ще събера още пари за да си я купя, само 1 въпрос, може ли да се свърже към обикновенна саунд карта без миди вход/изход? И как ако може?
  3. Извинявам се за това че пускам тема на която вече има подобна, но все пак не вървеше да питам в темата на човека. Решил съм да си взема миди клавиатура тъй като в момента не мога да си позволя качествен клавир, първоначално ще използвам инструментите от програмите в pc-то ми, а за живи изпълнения ще си взема модул за в бъдеще. Та, препоръчайте ми най доброто за тия пари, или ако има нещо значително по-добро за 100 лв от горе, може да препоръчате също. Бих искал да разбера и колко струва 1 наистина качествена миди клавиатура, за да разбера дали има смисъл да си давам сега парите или да събера още и да си купя клавиатура само веднъж. Саунд картата ми е sound blaster audigy SE и няма миди вход, чувал съм че мога да ползвам USB-то за тази работа, обяснете ми ако има някаква философия. П.П. също така забравих да добавя, че бих искал клавира да е поне 5 октави.
  4. Не е от панорамите, тва ми се случваше и с предишната саунд карта. Последно ще проверя с мултицет кое каде излиза и дано не се окаже че проблема е в клавира.
  5. Там съм го пъхнал, то входа на картата ми е един и същ за line in и микрофон.
  6. Проблема е следния, свързвам си аз клавир с компютъра с 2 кабела, които излизат от left ,right на клавира, и влизат в компа чрез жак, който ги свързва в малка букса и така сигнала влиза в pc-то. Защо обаче се чува само лявата колона? Като не стана с 2-та кабела ги вадих и пробвах по отделно, и при 2-та опита все си свири лявата колона защо? Възможно ли е клавира да е преебан и да излиза от него само ляв канал, или пък самата букса да ги свързва 2-та канала в 1, което ме съмнява защото си купих и втора и проблема си е се същия?
  7. Намерих си драйвери, може да триете темата.
  8. Купих си саунд карта от мултирама, и ми казаха че трябвало да си намеря драйверите от интернет, да обаче аз не си ги намирам и за това ви моля, вие да ми намерите. А между другото не ви препоръчвам да си купувате стоки от там, повечето от персонала нищо не знае и организацията е никаква! Първо ми казаха че има 3 модела карти на Creative след като си я купих ми казаха, че и на първия етаж имало карти на creative, прибрах се мъчих се да я инсталирам но не можах. Вечерта им се обадих да ги питам дали не са забравили да ми дадат диск с драйвери, те ми казаха да дойда на другия ден да си взема диска с драиверите, и идвам аз от другия край на града и какво мислите ми истърсват, ами вие трябва да си изтеглите драйверите от интернет картата не върви с диск. Направо съм бесен, такива тъпанари няма просто!
  9. Доста съм объркан честно казано, но това е поради простата причина че не разбирам нищо от звукови карти, всички тези темини са ми непонятни, но както и да е. Искам да ми препоръчате някаква карта за 50 лв, защото ми трябва за днес, пък като се опарича ще си взема качествена.
  10. Трябва ми за запис. Сегашната ми карта е 16 битова и е отвратителна. Като запиша нещо освен че звука е гаден на записа се появяват някакви пукания и бъгове. Трябва ми карта с която да удържа фронта, защото ми трябва скоро за запис, а имам малко пари. Тази за която казваш би трябвало да ми върши работа за момента, съдейки по това че е по-добра от моята или пък не?
  11. Интересува ме дали мога да си намеря свястна саунд карта до 100-200 лв и ако да препоръчайте ми нещо.
  12. Вижте това, изглежда полезно. http://www.ronjarzombek.com/rj12tone.html
  13. Asmodei

    Korg X5 и Korg X50

    Цената в интернет и разни сайтове е + - 1000 лв. Някой знае ли кви пари ще е в българия?
  14. Asmodei

    Korg X5 и Korg X50

    Вече доста поразрових и реших това да е х50 добър ли е избора как мислите? Какви са му предимствата и недостатъците?
  15. Asmodei

    Korg X5 и Korg X50

    Днес видях че клавириста на Dimmu Borgir свири с таквиз клавири, а аз нали съм си блекарче, и мисля да си взема 1 от двата. И в двата предполагам има доста voise и strings с добро качество. На какви цени са и кой си заслужава да взема, има ли по нов модел който да е по-универсален, качествен и подходящ за блек метъл? Благодаря предварително
  16. Благодаря за отделеното време.
  17. Заслужава ли си да дадеш 3000 лева за Motif втора ръка?
  18. Евала!!! Кадето те видя там ше ти е... Благодаря!!!
  19. Asmodei

    Нова среща

    Клавира не се чуваше и не се установи проблема, за това ме включиха директно през него.
  20. Asmodei

    Нова среща

    свири ли на цвете за Гошо?? Да
  21. Asmodei

    Нова среща

    Аз свиря в Конкурент - Т.Е. действащ съм. И съм от София Rulzzz П.П. Не се хваля просто отбелязвам
  22. Абе аз имам модул ама искам да си взема някъв свестен синтезатор, този който ми каза за Йамахата ми спомена че синтезатора е на задоволително ниво и че е с твърда клавиатура, утре ще ви напиша точния модел. Вие имате ли представа кой може да е този модел и дали е добър?
  23. За други марки естествено знам, но в магазина на динакорд имам отстъпка и за тва май Йамаха ше си зема за фафла
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.