milkypilky Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Ми .. това едно тракче от миналата зима, на което снощи му презаписах баса. Не знам дали е баш за джем, но ако ви кефи - налазвайте го с китарите (или каквото там). Аз лично бих се зарадвал, ако някоя "негърка" изпее нещо отгоре. https://soundcloud.com/milen-metodiev/elevator-funk-114bpm 10 Цитирай
emosms Отговорено Януари 29, 2013 Отговорено Януари 29, 2013 трака е трепач!нищо качествено не успях да запиша , но искам да те поздравя!композицията и твоя изсвирен бас са страхотни 1 Цитирай
milkypilky Отговорено Януари 29, 2013 Автор Отговорено Януари 29, 2013 Благодаря Да ти кажа и аз се затруднявам да изсвиря нещо смислено върху "куплета", малко са му шашави акордите Цитирай
jabs Отговорено Януари 30, 2013 Отговорено Януари 30, 2013 Страшен трак.... уви, много над нивото на което си мисля че бих си позволил да импровизирам )) Жесток ритъм, много настроение и музикантщина. Слушам си го в офиса, и без сола отгоре е трепач 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Януари 31, 2013 Отговорено Януари 31, 2013 Поздрави на колегата, за тракчето и стегнатия бас!!! ^ И за мен е много над нивото, но в джема се прощава.... 7 Цитирай
milkypilky Отговорено Януари 31, 2013 Автор Отговорено Януари 31, 2013 Thank you jabs, kirilsat Добре е станало, идеално за шапка на "Бразди" с този интелектуално-народен подход Цитирай
travelcaster2 Отговорено Февруари 1, 2013 Отговорено Февруари 1, 2013 Що ли ми се струва, че като напишеш I Am I F G I Am I F G I и т.н. в Band In A Box-а, избереш стил фънк и бизи бас въведените стотици алгоритми в машинката ще изсвирят баса точно така? Не че нещо... Нищо лично. 1 Цитирай
jabs Отговорено Февруари 1, 2013 Отговорено Февруари 1, 2013 (Редактирано) E, би било жалко ако е така... Редактирано Февруари 1, 2013 от jabs Цитирай
milkypilky Отговорено Февруари 1, 2013 Автор Отговорено Февруари 1, 2013 travelcaster2, май без да искаш ми направи голям комплимент, мерси. Между другото, ще ми е интересно да чуя някакво фънк басче генерирано с въпросната програма, та ако ти се занимава спретни едно демо. Цитирай
travelcaster2 Отговорено Февруари 1, 2013 Отговорено Февруари 1, 2013 Наистина заслужаваш този комплимент! Изгубих не малко време да търся стил в Бендинабокса, подобен, но се отказах. Всичко звучи машинно. При теб има мелодия...Страхотна дисциплина в ритмиката. Динамика. За мен (и не само) ще бъде приятно да чуем и видим с видео още твои неща. Не случайно Ли Ритенюр не е повярвал, че Gutry Govan свири на живо едно парче (май,че беше Five). Поканил го е в студиото си и се е уверил, че го свири. Удоволствие е да се свири с басист като теб. Цитирай
bluelemon Отговорено Февруари 1, 2013 Отговорено Февруари 1, 2013 Gutry е машина! И аз не вярвах че такива неща могат да се изсвирят, но гледах достатъчно лайфове за да се убедя. За колегата си нямам идея за какво става въпрос и даже съм го лайкнал ай хаирлия да е Цитирай
synchu Отговорено Февруари 1, 2013 Отговорено Февруари 1, 2013 Супер е дет се вика и за нефенове е супер Кирил е машина, а Гътри текущата инкарнация на шотландския боец.... Цитирай
milkypilky Отговорено Февруари 1, 2013 Автор Отговорено Февруари 1, 2013 travelcaster2, нямам много за показване. 2011-та бях пуснал едно видео при басистите, но не е същия звук. Там съм с по-смотан бас (Squier Affinity) и друга постановка на дясната ръка. Има още едно клипче там - същото парче, обаче три дена по-рано и съответно по-лошо изсвирено. Като цяло ми е трудно да записвам прясно измислени партии наведнъж, та Elevator Funk-а го записвах на части и не съм се снимал 8 Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 1, 2013 Отговорено Февруари 1, 2013 Нещата вече се изясниха.... Свирене му е майката! Колегата е мноооого добър! Да е жив и здрав, та да пуска повече тракчета, за джем-маняците!!! Цитирай
Recommended Posts