Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Купувал съм си разни чаркалъци оттам и естествено няма проблем, обаче цяла китара..... човека се явява "прекупчия", не е реален представител за тези китари, та се чудя :crying:

Отговорено

Няма какво да се чудиш. Трябва да си много тъп търговец, за да си пикаеш на хляба, продавайки калпава стока ;) Нали се сещаш, че ако продадеш на някого нещо смотано, следващия път ще пазарува от друг магазин. Това с дефектните стоки в музикалните магазини поне според мен е просто въпрос на случайност - някой в склада не го е догледал.

Отговорено

Не съм се отказал.Просто не мога да ти пиша на Л.С. защото твоят профил няма възможност

за лично съобщение.Затова пиши директно тук или поне си пиши скайпа или и-мейла.

Отговорено
Няма какво да се чудиш. Трябва да си много тъп търговец, за да си пикаеш на хляба, продавайки калпава стока ;) Нали се сещаш, че ако продадеш на някого нещо смотано, следващия път ще пазарува от друг магазин. Това с дефектните стоки в музикалните магазини поне според мен е просто въпрос на случайност - някой в склада не го е догледал.

Ми,много близо до малкия цум има подобен магазин,където една китарка (електрическа) съвсем е залепила струни за грифа,та споменах на лелята,че е проблем,ма явно нищо не разбра..

Такива са ни търговците,сложил жена си или неква брадчетка да люпи семки и чете жълт вестник,ама малко мисъл,че не продава зарзават на пазара трябва..

Отговорено (Редактирано)

За българския търговец си е истинска далавера да влезе някоя девойка като авторката на темата, за да може да й пробута дефектен инструмент, някой залежал боклук, който никой не иска да купи и т.н. Хайде да не се правим на светци и да не забравяме в коя държава живеем. Не веднъж ми се е случвало и в реномирани и споменавани из форума по принцип яки магазини да ми се сервират абсолютни простотии с лукава усмивка с цел да ми пробутат нещо :) Затова - с другарче, което разбира от китари :)

Чакаме сега авторката да се похвали с новата яка китара :)

Редактирано от 7thString
Отговорено (Редактирано)

Авторката не е в час, та няма нужда да дава големи пари за първа китара,

добре го казаха - втора употреба,ако няма кой да ти избере читава нова,

а най малкото няма гаранция,че няма да се откаже от свиренето,

ЖенЪта научи 2 акорда и писна,че я болят пръстите,дотук и бяха мераците да се учи да свири,хем съм със стандартни 10-ки  :greenangel: ,е няма да слагам осмици за временни увлечения..

,акустичните са с още по-твърди струни.

Редактирано от Hillbilly
Отговорено

Здравейте на всички! :D  

Другата седмица се очертава вече да се сдобия с китара и за сега (по снимки и това че има електроника) си харесах  http://www.musicworld.bg/bg/c_385/i_21194/Walden_D350CEB.html   много. Някой имал ли е допир до  нея? И, да,  марката как  се държи?

Отговорено (Редактирано)

Да, китарата е приемлива дори и за мен. Изпробвах я преди няколко месеца в продължение на трийсетина минути в магазина и мислех да си я купувам. Но зависи на какъв екземпляр ще попаднеш, защото може би не всички са в добро състояние според мойте критерии. Затова ти трябва някой опитен помощник!

Редактирано от Лими