kiik Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 Купувал съм си разни чаркалъци оттам и естествено няма проблем, обаче цяла китара..... човека се явява "прекупчия", не е реален представител за тези китари, та се чудя Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 Няма какво да се чудиш. Трябва да си много тъп търговец, за да си пикаеш на хляба, продавайки калпава стока Нали се сещаш, че ако продадеш на някого нещо смотано, следващия път ще пазарува от друг магазин. Това с дефектните стоки в музикалните магазини поне според мен е просто въпрос на случайност - някой в склада не го е догледал. Цитирай
Alexandrowa Отговорено Януари 7, 2013 Автор Отговорено Януари 7, 2013 Такаа, първо честит имен ден на всички именници. И моя хелпър ме игнорира стабилно, предполагам се е отказал , така че - ТЪРСИ СЕ ! Цитирай
jorog Отговорено Януари 7, 2013 Отговорено Януари 7, 2013 Не съм се отказал.Просто не мога да ти пиша на Л.С. защото твоят профил няма възможност за лично съобщение.Затова пиши директно тук или поне си пиши скайпа или и-мейла. Цитирай
Alexandrowa Отговорено Януари 7, 2013 Автор Отговорено Януари 7, 2013 Skype: monin4etyyy email: maylya ат abv точка bg Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 7, 2013 Отговорено Януари 7, 2013 между другото: http://bazar.muzikant.org/Електроакустична-китара-yamaha-cpx-500-nt-450-лв,125898.html 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 8, 2013 Отговорено Януари 8, 2013 Няма какво да се чудиш. Трябва да си много тъп търговец, за да си пикаеш на хляба, продавайки калпава стока Нали се сещаш, че ако продадеш на някого нещо смотано, следващия път ще пазарува от друг магазин. Това с дефектните стоки в музикалните магазини поне според мен е просто въпрос на случайност - някой в склада не го е догледал. Ми,много близо до малкия цум има подобен магазин,където една китарка (електрическа) съвсем е залепила струни за грифа,та споменах на лелята,че е проблем,ма явно нищо не разбра.. Такива са ни търговците,сложил жена си или неква брадчетка да люпи семки и чете жълт вестник,ама малко мисъл,че не продава зарзават на пазара трябва.. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 8, 2013 Отговорено Януари 8, 2013 ^ Е, явно тоя си пикае на хляба Цитирай
7thString Отговорено Януари 8, 2013 Отговорено Януари 8, 2013 (Редактирано) За българския търговец си е истинска далавера да влезе някоя девойка като авторката на темата, за да може да й пробута дефектен инструмент, някой залежал боклук, който никой не иска да купи и т.н. Хайде да не се правим на светци и да не забравяме в коя държава живеем. Не веднъж ми се е случвало и в реномирани и споменавани из форума по принцип яки магазини да ми се сервират абсолютни простотии с лукава усмивка с цел да ми пробутат нещо Затова - с другарче, което разбира от китари Чакаме сега авторката да се похвали с новата яка китара Редактирано Януари 8, 2013 от 7thString 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 8, 2013 Отговорено Януари 8, 2013 (Редактирано) Авторката не е в час, та няма нужда да дава големи пари за първа китара, добре го казаха - втора употреба,ако няма кой да ти избере читава нова, а най малкото няма гаранция,че няма да се откаже от свиренето, ЖенЪта научи 2 акорда и писна,че я болят пръстите,дотук и бяха мераците да се учи да свири,хем съм със стандартни 10-ки ,е няма да слагам осмици за временни увлечения.. ,акустичните са с още по-твърди струни. Редактирано Януари 8, 2013 от Hillbilly Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 8, 2013 Отговорено Януари 8, 2013 Тя може би вече си е избрала. Да видим... Цитирай
Rammkopf Отговорено Януари 9, 2013 Отговорено Януари 9, 2013 хем съм със стандартни 10-ки Ма и ти си ми един гад ... Цитирай
Alexandrowa Отговорено Януари 10, 2013 Автор Отговорено Януари 10, 2013 Здравейте на всички! Другата седмица се очертава вече да се сдобия с китара и за сега (по снимки и това че има електроника) си харесах http://www.musicworld.bg/bg/c_385/i_21194/Walden_D350CEB.html много. Някой имал ли е допир до нея? И, да, марката как се държи? 1 Цитирай
Лими Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 (Редактирано) Да, китарата е приемлива дори и за мен. Изпробвах я преди няколко месеца в продължение на трийсетина минути в магазина и мислех да си я купувам. Но зависи на какъв екземпляр ще попаднеш, защото може би не всички са в добро състояние според мойте критерии. Затова ти трябва някой опитен помощник! Редактирано Януари 10, 2013 от Лими 1 Цитирай
TARTO Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 виж и питаи тоя човек имал е сьщата и е продал преди около месец и я продал за 190 лева http://bazar.muzikant.org/auction_details.php?auction_id=120003 Цитирай
Recommended Posts