kitaratapesho Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 az sum shibaniat jazz pevetz, taka che i razlichni neshta mi praviat vpechatlenie, i mai shte si obiavia samo kitarata s koiato sviria naposleduk, efektite ne gi polzvam(niakoi ako si tursi efekti kamioncheta da pishe), a kubeto sushto, vkushti neshto ne mi se sviri s kube:] Epiphone Joe Pass Emperor II Цитирай
Guest Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Китари : - Jackson SL3 Soloist - Jackson DKMG Dinky Процесор: DigiTech GNX4 Guitar Workstation Кубета: 2хMarshall 90w + 3 subboofer 15w Цитирай
Mephistopheles Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Malmsteen, ти ебаваш ли се с нас сега Бахти изрода, човек убивам за такова състояние :twisted: Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 az sum shibaniat jazz pevetz, taka che i razlichni neshta mi praviat vpechatlenie, i mai shte si obiavia samo kitarata s koiato sviria naposleduk, efektite ne gi polzvam(niakoi ako si tursi efekti kamioncheta da pishe), a kubeto sushto, vkushti neshto ne mi se sviri s kube:]Epiphone Joe Pass Emperor II eheh maj ot teb si bqh wzel edno kube l55 60w s koeto bashta mi swiri sega Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 nesumneno ot men si kupi tova kube, vurshi li ti rabota ? Цитирай
bulby Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Malmsteen - Ти откъде си взе процесора и за какви кинти ? Гледам, че в Щатите са около 600$. Ако замина след време на някаква студентска бригада, несъмнено ще си взема такъв (и още един куп техника ) Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Аз съм с Jackson RR3 & Vintage Razer-Metal Axxe - guitars и Ibanez GSA200 - bass guitar.Имам едно Laney X30 HardCore Combo за домашна употреба(като си събреа група и започна да свиря по гигове ще си взема нещо по-сериозно) и V-Aamp 2 амп-симулатор. При все че заниманията ми са само и изцяло в домашна обстановка и отделям по няколко часа седмично за това,пак е добре.Не че нямам желание - нямам време! Цитирай
Guest Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 Oт USA го взех процесора, заедно със Soloist-a, само дето не ми излезе 600$, а като платих шибаните такси и някъв "незнаен" данък :cry: цената стана близо 700$. Е, все пак сега като му свикнах разбирам, че бих дал и 2 пъти по толкова :twisted: Цитирай
VOSTOK Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 Аз пък понастоящем "свиря" с Kremona WTFS TS (What The Fuсk's That Shit) В тоя ред на мисли, Кремоните имат ли си номера и серии, или са в обща серия "все дърво"? Иначе смятам по Коледа да си подаря една скромна Ямаха, ама...поживем, увидем, както казват воайорите... Цитирай
Guest Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 Weche i az moga da se pohwalq. Wzeh si Squier Showmaster i sum na sedmoto nebe ot shtastie. Naprawo letq wmesto da hodq Bqh predubeden, ama sega si mislq che sa dosta dobri instrumencheta, pone w srawnenie sus starata mi kitara. Цитирай
synchu Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 От РайзингФорса ? ...Ти ли беше с черния шоумастер...? Ако си ти, здрасти тогава .. Цитирай
Guest Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 A ti koj si? Ti si me widql taka li? Цитирай
synchu Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 "Ърни Бол" - "Стив Морз" - топола ... абе дето се бъзиках с разните акустични Фендъри наоколо айде жив и здрав и честито... п.с. Нема се п'у'ашиш - тогава бях в работно облекло тип костюм & вратовръзка...ама кво да се прави...трудова дисциплина... Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 nesumneno ot men si kupi tova kube, vurshi li ti rabota ? Ми..доколкото го пробутах баща ми да си свири и да искам пари за нов усилвател Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 hehe zashto taka, zvuka mu ne e tragichno losh i stavashe za domashno svirene Цитирай
Recommended Posts