jFog Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 Factor SIL 51Zoom Player 3000 D'Larios 15-20W jFog deSperado я препоръчай някой наистина добър софтуерен дистер, не от тия дето само наподобяват тва дето Джими Хендрикс му е викал дистер Темата е разтеглива като локум.Но с неколко думи...Има много но всичките които съм пробвал са в гъзъ нищо не става от тях....за Мак машини май е много по добре но за Интел нещата са плачевни.след много опити и изхабени нерви се убедих че е нужен истински Дист другото е ташак.ако искаш може и да ви постна нещо но е ташак.Най накрая останах с една програмка която беше в пакета на Креатив Лабс това е най доброто за момента което съ пробвал....очаквам до няколко седмици да пазарувам един амп и да се свърщат мъките ми http://www.v-amp.com//X-V-AMP/X-V-AMP_big.jpg '- ей това е хубавеца и неструва много в България предполагам че няма да е по вече от 150 лв. Цитирай
AXE Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 Ясно. Не се хаби тогава. Аз питах в случай че има нещо наистина добро. Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 Ух, и аз съм със слаб сет-ъп, ама карай:(Чак другия месец ще ставам пълнолетен и едва от по-малко от 2 години свиря, тъй че да ми е простено ) Syshtoto pri men samo deto ne mi se mqrkat 1000$ ehehe ami az nito imam kilometrazhen spisyk s tehnika i instrumenti nito sa jacksoni ( :love: ) nito Ibanez ( :love: ) nito imam mesa/boogie triple rectifier no zwuka kojto izkarwam ot tqh mi e dostaty4en Stagg I-300 Behringer GM110 novi4ki..i wse pak kato 4uq lampowite usilwateli po zapisite :cry: Цитирай
musicman Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 А ето ме и мен :-) Ibanez RG370 BMW Korg AX100G Earth Sound Research - 80 W Сега съм си заплюл един 7 струнен Washburn за 200$ ама няма кой да ми го внесе от щатите Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 http://www.v-amp.com//X-V-AMP/X-V-AMP_big.jpg Ей това е бомба! А колкото до ефектите от компютри... аз имам много малък опит с такива. Веднъж бяхме се сбрали у един приятел и се гаврехме с една такава програмка. С машина 128рам 800мегахерца, се получи следното - удря се струната и след 1сек. се чува звука... обаче поне беше с ефекта . Аз имах впредвид някаква програма, с която да мога да ЗАПИСВАМ - да записвам да наслагвам, да режа пасажи, такава искам да кажа Цитирай
AXE Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 да записвам да наслагвам, да режа пасажи Виж в "Други" :wink: Цитирай
Mephistopheles Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Virgin_Steel, я кажи Шоумастерката добра ли е?? Много ми е интересно щото мислех такава да си зимам по едно време. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Angermeans и аз свиря с DitiTech RP100A и съм склонен да кажа, че за цената си е определено добър процесор. Скоро време ще си взимам оня новия, дето прилича на подвижно студио Остават ми още 400-500$ да събера .. нищо работа :cry: Цитирай
bulby Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Ами аз го взех за 130лв и да, заслужаваше си парите Само дето какво да ти кажа... "MADE IN CHINA" :evil: Десният ми footswitch от време на време прекъсва/засича (което прави целият процесор не от най-надеждните за концерти). Отворихме го и видяхме проблема - слава богу, оказа се, че няма техническа повреда, а механична. Платката е съвсем лекичко извита нагоре в дясната част и затова не прави пълен контакт. Погледнах и какво да видя - в крайните ъгли на платката (откъм footswitch-овете) имаше направени дупки за болтове, но пък от друга страна, някой явно не се е сетил да сложи и такива издигнати от пластмасата, за да се захване с болт Китайска им работа... Та сега трябва да мисля следващия път като го отворим какво мога да сложа за да подпира и контакта да е пълен... И аз искам да си взема DigiTech GNX-4 (Който е правен в Тайван, на тайванците им имам повече доверие ), но ще е чак след година-две (на първо време ми трябва нова китара). Пък и този GNX-4 струва доста (около 600$ в Щатите, значи тук ще ми е поне към 660-670$) Цитирай
Mityata Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 аз свиря с Ibanez RG 270 /Seymour Duncan Pickups/ ZOOM 707 Marshall VS65R Цитирай
Dylan_101 Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Китари: Jackson PS2, Ibanez RG320, акустична Кремона Ефекти и дистери: zoom GFX-4, V-amp, DOD FX-86 Death Metal, Technics 7-band EQ, Кубета: Marshall Valvestate 8080 80W, Marshall MG-10 P.S. в all.bg ника ми е Rectifier Цитирай
Rattlehead Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Пък аз си имам само един акустичен "Puldin", малко поулющен Цитирай
bulby Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Mityata - Ей Мите, заеби го ти Ибанеца, защо не се похвали с Hohner-a ? Аз след него друга акустична китара не искам и да докосвам ! Цитирай
musicman Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Аз акустичните китари няма да си ги казвам щото ме е срам Цитирай
bulby Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Като този Hohner има само още 2 в света и на единият от тях е свирил Джими Пейдж на единственият изцяло акустичен концерт на Led Zeppelin Не знам има ли смисъл още нещо да добавям Цитирай
Recommended Posts