Steve_Vai Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Ухаааа! Атаката на Jackson-ите, а? Яко! Определено кефи!!! Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Китари: Peavey V-Type Neck through body with Tremolo Squier Stagemaster HSH Пълдин класическа с найлонови струни Ефекти: Boss PW 10 Wah Boss CS 3 Compressor Sustainer Boss NS 2 Noise Supressor Ibanez TS 9 Tube Screamer Zoom Hyper Lead HL 01 Zoom Tri Metal TM 01 Digitech X Series Digital Delay Digitech Whammy Behringer V Amp MIDI Foot Controller Behringer FCB 1010 Ефектите без Digitech Whammy и Behringer V Amp 2 са свързани, захранени и разположени в BOSS BCB 60 Pedalboard. Нямам китарен усилвател. Свиря само в къщи и целия звук излиза през през двете колони на една стара стерео уредба Sony. Перца: Jim Dunlop Jazz 3 Струни: Еrnie Ball Hybrid Slinky 9-46 Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Китари:Peavey V-Type Neck through body with Tremolo Извади китара ама! Поздравления!Тази ми е следващата в списъка ,евентуално.... Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Извади китара ама! Поздравления!Тази ми е следващата в списъка ,евентуално.... Peavey V Type е страхотна. Много е лека и удобна, Освен това си търсех китара с къса мензура и грифа да е през тялото. Made in Corea. Имам я само от една седмица и още не мога да и се нарадвам. Цитирай
JEMer Отговорено Декември 11, 2004 Автор Отговорено Декември 11, 2004 айде и аз да пусна 1-2 снимки ето тука Цитирай
MDFk Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 моят скромен принос към тази графа е: Yamaha RGX420S :guitar: Washburn Taurus T25(5 струнен бас ) Siena класи4еска (това, доколкото ми казаха си е кремона за износ ) * Другите работи: Marshall DfX 30 вата Digitech RP200А кабеляци-самоделки и пера Jim Dunlop(Дето стават само за кофата ве4е,ама..) живот и здраве до лятото ще стане и една 7струнна "ИбаНЕз"(в кави4ки,макар 4е с 300 зора намерих тяло-оригинал и адаптери Dimarzio-от Killer,10х)..ама има време до тогава.. * - имам още,но съм дал на разни френдове и една 7струнна руска(58ми набор!) и 3/4ти пълдин,ама на тях не свиря много-много Цитирай
MDFk Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 китара:Ibanez Universe 777 pbk http://jem.free.online.bg/snimki/Ibz%201.jpg процесор: Zoom 9150 (лампова ракла) Усилвател: Marshall JCM 602 е те тва е! :guitar: :twisted: Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Айде ето ме и мене : Язе и китарата Освен тва - Zoom GFX 4, кубе Prince 20W (ноо си го обичам!) и верното PC, ега бел ден не види ега Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 А Аз трябва да направя малко ъпдейт на информацията Guitars Vintage Razer Metal Axxe Jackson RR3 Rhoads Ibanez RG 7321 BK Bass Ibanez GSR 200 B Effects Line6 PODxt Live Behringer V-Amp2 Amps Laney HardCore 30mXd Strings Ernie Ball Beefy Slinky (11-54) Ernie Ball 7string Regular Slinky(10-56) Cables Planet Waves Guitar Picks Dunlop Tortex U.S.A. 0.88(Guitar) Dunlop Tortex U.S.A. 1.00(Bass) Jim Dunlop U.S.A. X-H(Bass) Jim Dunlom U.S.A. H(Guitar) Fender Medium (Guitar) Guitar Straps Ernie Ball Lewis Нов ъпдейт Днес в пристъп на безумие си тръгнах от един магазин с чисто нови: Line6 Spider II Head(150w) Line6 HD412 Cabinet Line6 Variax 500 Костваше ми четирицифрена сума в британски паунди,но напоследък съм с вманиачил на тема Line6.Баси,тези винаги са с една крачка напред в бъдещето! Цитирай
synchu Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 (Редактирано) Изрут Управляваш, мен поздравления !!! е сега вече, ако не постнеш нещо като семпъл няма да е справедливо през 'сичкото форумно човечество :killyou: п.с. И аз понякой път така правя хехехехехе Редактирано Декември 18, 2004 от synchu Цитирай
Delyan Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 Честито!!! Искаме да чуем!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 Ще взема да ви събирам телефонните номера и да ви правя показно по телефона или на уеб-кам.Със записването много се бавя... Освен това сега ще ми отнеме поне цялата следваща седмица докато изследвам по-подробно Variax-a.Това животно има 12 симулации на различни китари(предимно стари модели),а когато се използва превключвателя за блендите това дава по 3-4-5 разновидности на всяка.Има дори имитация на банджо!!!Това е баси и изродщината!Кефи на макс Абе Line6 какво да говорим повече... А самия амп цепи стените!!!пробвах най-якия Маршал за момента ModeFour i...той духа! Line6 е ебаси и добичето.Няма по-брутално звучащ амп! :guitar: Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 Ето актуални снимки на гиъра ми. Дупе да им е яко на съседите ми! Цитирай
JEMer Отговорено Декември 18, 2004 Автор Отговорено Декември 18, 2004 Ето актуални снимки на гиъра ми. Дупе да им е яко на съседите ми! МАНИАК!!!!! Цитирай
synchu Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 Ще взема да ви събирам телефонните номера и да ви правя показно по телефона или на уеб-кам.Със записването много се бавя... Освен това сега ще ми отнеме поне цялата следваща седмица докато изследвам по-подробно Variax-a.Това животно има 12 симулации на различни китари(предимно стари модели),а когато се използва превключвателя за блендите това дава по 3-4-5 разновидности на всяка.Има дори имитация на банджо!!!Това е баси и изродщината!Кефи на макс Абе Line6 какво да говорим повече... А самия амп цепи стените!!!пробвах най-якия Маршал за момента ModeFour i...той духа! Line6 е ебаси и добичето.Няма по-брутално звучащ амп! :guitar: Е Webcam-a не е лоша идея никак даже Най-готиното от цялата комбинация е колоната 4x12" еххх аз ако инсталирам такову чудо вкъщи първо жената ще ме извърли после съседите ...или обратно... освен ако не направя дупка в стената и не си излезна самостоятелно хахахха ... :wall: бтв. ModeFour никак не е лош - на мен поне от POD2, FlexTone и стария Spider ми харесва повече ;-) А тва за банджото е супер яко хехехехе Цитирай
Recommended Posts