sw1tched Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 Ето актуални снимки на гиъра ми. Дупе да им е яко на съседите ми! Бе к'ва е тая китара ?! Нещо не и виждам адаптерите Цитирай
pacman Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 (Редактирано) Бе к'ва е тая китара ?! Нещо не и виждам адаптерите Единствения 'адаптер' са 6-те пиезота в струнника Звуците се постигат чрез цифрова обработка на сигнала (вътре в самата китара е издълбана огромна дупка и там си е поместен цял процесор, със симулация на Фендъри, Гибсъни, Рикенбакери, и разни банджа, цитра и др. подобни) Иначе тоз гитар Вариакс го гледкам отдавна по разни сайтове, страшно интересна е идеята; ревютата които четох обаче са нещо със смесени чувства, странно... А иначе доколкото видях в сайта на филибе, вече ги внасят и в България!, даже има и такъв бас :guitar: Пропуснах да добавя... освен елекрониката, всичко останало ("дървенията" хехе) доколкото знам се произвежда от Warmoth Редактирано Декември 19, 2004 от pacman Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 Ето актуални снимки на гиъра ми. Дупе да им е яко на съседите ми! Бе к'ва е тая китара ?! Нещо не и виждам адаптерите Колкото и да не ти се вярва,това неугледно нещо без адаптори свири много по-добрте и най-вече ПО-РАЗНООБРАЗНО от която и да е "нормална"китара!!! Вчера се хванах да запиша няколко проби с нея и нови процесор на Line6 POD xt Live...Резултатите ,който се интересува да ми изпрати е-маила си на лично съобщение,защото нямам сайт ,където да ги кача... Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 бтв. ModeFour никак не е лош - на мен поне от POD2, FlexTone и стария Spider ми харесва повече ;-) Не,нямах предвид че е лош.По-скоро не е това ,което искам.Звучи много мощно и е много добре направен,но ....не е за моя вкус и звук.Освен това халф-стака струва колкото Спайдъра+Вариакса.Т.е. за същите пари имам халф-стак + китарата.А 150 вата ме устрийват напълно.За сега не планирам да свиря по стадиони ...че тоя Marshall modefour с неговите 350 вата,просто нямам шанс да го използвам в нормални условия Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 За какви неща си говорят хората Да се разпиша и аз: Китарки: 1 бр. Ямаха ЕР-ДЖИ-420ЕС (24 прагчета, флойд-роуз ... не прави кафе) 1 бр. електрически Пълдин (в момента на части) 1 бр. акустична китара - незнайна марка, но някакви зли езици твърдяха, че била концертна китара, производство за чужбина (струваше повече от пълдин-а) 1 бр. супер незнайна марка акустична китара Ефекти: Вамп-2 (чипа нов) Босс МТ-2 (доста оръфан, но все още здрав като танк) някакъв дилей - незнайна марка вах-вах на проел - преди няколко дни полетя към кофата за боклук някакви самоделни дистери - пенсионирани от доста време Усилватели: Някакъв дърт Лариос 20 - не знам дали работи все още, ще проверя догодина Ямаха hi-fi усилвателче с тонколкони Magnat - напълно приемливо за слушане на Radio 1, но не и за свирене Други: Жена, която няма нищо против да отделям известно време на китарата (нещо което така или иначе правя достатъчно рядко) Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Като един тотален дилетант мога само да си напиша и моето AMD Athlon XP Palomino 1600+ / на реални 1433 Audigi 1 (totally shit edition :wall:) SonySoundforge7 for mastering Buzz for final mastering and modelling drumz & bass Sonar + Amplitube + Additional effects from кадето дойде Philips усилвателче = никога не правете това..кофти е.. А това е моето дете от което саседите плачат Цитирай
krasi Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Здравейте, ето и моето оборудване: китари: MusicMan LUKE (Steve Lukather model) Takamine NV 340 S amp: Rivera KnuckleHead 55w, с кабинет с два 12 инчови Celestion. Rocktron Intellifex on line, s Peavey midi педалиера Имам и Rоland VG 8 и разни дреболии като Wha Wha, Volume и други Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Здравейте, ето и моето оборудване: китари: MusicMan LUKE (Steve Lukather model) Takamine NV 340 S amp: Rivera KnuckleHead 55w, с кабинет с два 12 инчови Celestion. Rocktron Intellifex on line, s Peavey midi педалиера Имам и Rоland VG 8 и разни дреболии като Wha Wha, Volume и други И къде свириш!? Или си анонимен Цитирай
krasi Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 И къде свириш!?Или си анонимен Еми, преди свирих из Норвегия и разни кораби,ама от три години се занимавам със студийни неща, така че не свиря в група.И благодарение на интернет, почти и не излизам от вкъщи(по отношение на свиренето) Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 И къде свириш!? Или си анонимен Еми, преди свирих из Норвегия и разни кораби,ама от три години се занимавам със студийни неща, така че не свиря в група.И благодарение на интернет, почти и не излизам от вкъщи(по отношение на свиренето) Браво! Цитирай
chacho Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 и аз да се похваля RG505BK един стар Samick - тук имам един въпрос за него Korg AX1000G Marshall VS15 и тва е Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Да ми е честит Digitech GNX1 Шъ го сцепа <_> Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Оу, евала...да го "сцепиш" както обеща :guitar: :guitar: <_> Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 ееееее тая тема няма край Цитирай
Recommended Posts