Jump to content
Българският форум за музиканти

Откраднати барабани !


Recommended Posts

Абе те мотоциклети (мотори) едвам застраховат, че са им рискови - и то срещу бесни премии - та инструменти ли ... или ако се навият(което по принцип е възможно), кой знае какви безумни изключения, уговорки и условия ще има 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, чета постингите и се дивя за пореден път на типично българската ни склонност да спорим един с друг и да го избиваме на чест... Нека помислим в малко по-друга посока.

Предполагам ще се съгласите за следното:

1. Вероятността да се намерят барабаните от нашата мила полиция е минимална.
2. По-голяма е вероятността да се появят в ebay, но пак - как ще си ги получиш.

Аз ви предлагам следната радикална идея:

С цел to fight fire with fire предлагам да направим един PLEDGE for Цецо:

1. Администрираме списък с хора.
2. Всеки, който се запише в този списък се ангажира да внесе не по-малко от 50 лв. по сметка на Цецо, която ще бъде посочена в последствие.
3. Предвид това колко уважаван е сред общността целта ни е да съберем между 500-1000 души. Доколкото виждам във форума има цели 1430 страници с регистрирани потребителски имена!
4. Старирането на тази инициатива може да започне с музикално събитие.На доброволен принцип.
5. И да завърши с музикално събитие.На доброволен принцип.
6. Освен това покрай цялата тази работа ще има голям fun.
7. А Цецо отново ще има инструмент.


Много от вас имате връзки в медии, много от вас са с възможности, определено считам че всеки от нас е "сила" в един или друг смисъл. Не можем да разчитаме на държавата и в спазването на законите за съжаление - но вярвам в гражданското общество. Варвам в себе си и във всеки от вас.

Дайте да таковаме майката на злото с едно голямо добро!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В форума има доста хора свързани със Сот,лично аз се сещам за поне 3-ма.Питайте,никой няма да ви откаже безплатна консултация.Аз лично всеки ден съм по разбити обекти,имам доста опит и смея да твърдя,че изгради ли се обекта по всички правила,нямат шанс боклуците.Колкото до боядисаните датчици,има такива с функция "антимаскинг" която активира сота,дори когато е изключен,ако се доближи детектора на повече от 40 см. и доста други "хитрини" а и за " заглушаването" има ефективни мерки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само бих искал да вметна аритметична корекция в предходния ми постинг - трябват ни само около 100 души от хилядите регистрирани във форума за да съберем около 5 хил.лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не забравяме,че всичко,което се пише тук със сигурност се чете от тези, които са направили това и то с насмешка.Това сега го пиша за тях не знам кой ще даде пари за инструменти на Цецо, но, бих дал пари за това някой, който се занимава с частни разследвания да ги открие или да се свърже с Цецо и срещу някаква сума да ги потърси.България е едно голямо село и дори някой непросветен свидетел може да помогне. Не съм сигурен дали имат сериен номер на производителя,но и не вярвам да има много подобни продадени такива.Предлагам вносителите и собствениците на този модел да ги отбележат като бройка тук.Това не са просто барабани а любов.

И така мили боклуци въобще полицията няма да се занимава с вас,но както знаем отмъщението се сервира студено.Или тогава да разберете що е то ТУПАНДЖИЙСКИ ЗДРАВ  Х..Й :drummer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
Отговорено (Редактирано)

:metalist::drummer:  Е-е! Най-после хубава новина в тези вълчи времена. Остава и да "се запознаем" с крадците от близо, както и с подробности за кражбата, което би помогнало за предотвратяване на подобни неприятни случки.

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Накратко :

Една вечер ми се обади Мариан от Перник, наш колега, както и служител на МВР, и най-важното - истински честен и достоен човек ! На негов приятел му били предлагани барабани, които много приличали на тези, които съм споделил във фейсбука ми (откраднатите на Цецо). 

От там се организира една акция, хванаха се хората, от тях пък излязоха физическите извършители... с две думи - това е!  Някакви келеши са задигнали нещата, дали са ги на други хора от село Радомир да ги продават...

Да е жив и здрав Мариан ! Ако всички полицаи са като него...има надежда !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна работа на всички, които взеха участие в цялата схема и съм повече от доволен, че справедливостта си знае работата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.