Jump to content
Българският форум за музиканти

Spre4

новаци
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Drums

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Spre4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Spre4

    Tomorrow May Fall - Betrayed

    Здравейте, това е първата авторска песен на Tomorrow May Fall. Съжалявам за качеството на звука, знам че не много добро, но все пак ни се иска да чуем мнението ви
  2. Здравейте колеги, снощи ми се скуса веригата на кардана, може ли някой да ми каже как да го оправя, или къде в Пловдив мога да отида за да го оправят ? (Скъса се пластината която държи веригата свързана с механизма на кардана)
  3. Еми спукал съм достатъчно чинели вече и мисля че се научих да ги пазя но иначе мерси за мнението
  4. Да съгласен сум за това, аз също мисля че по-големите и по-дебели чинели имат по-малък шанс за счупване, а и освен това мисля че по-плътния и по дълъг звук е по-добре.
  5. Значи, ако се разберем наистина ще е постижение, но не нямам предвид краш-райдове или воденето на краша нато на райд имам предвид, абе да си го кажа така да си го блъскам като фус, незнам дали ще ме разбера изобщо някой
  6. Както вече се вижда от заглавието искам да питам - кой тип краш чинели според вас са добри за водене (ако исползвам грешен термин моля поправете ме) ? В смисъл по-големи, по-малки, thin, medium etc. мерси предварително
  7. Това е супер новина, браво на всички (полицаи, Мариан и др.)
  8. Чорапи или кецове, зависи в какво настроение съм
  9. Ми колега изглеждат добре, но без да се пипнат и да се чуят неможе да се даде категорично мнение.
  10. ми на bazar.muzikant.org или в prodavalnik или ако искаш да са нови има thomann и също музикални магазина в България който предлагат евтини модели, само че е въпрос на сума.
  11. Нинйо съгласен съм с теб, а това че акустичните са това на което има по-добра динамика и т.н., но на електрони барабани също има динамика, да много по малка, и донякъде насочена от софтуера, но има, за основа върши перфектна работа, най-скъпият сет на който съм свирил аз е моят си за 2000 лв. и мога да кажа че съм доволен върши ми добра работа за научаване на песните и за това ако ми изникне някакъв ритъм в главата просто да го чуя как горе долу ще изглежда, но в никакъв случай не заместват акустичните на които свиря в репетиционни.
  12. Значи не съм съгласен че акустични винаги е по-добре, електроните си имат предимствата ако нямаш къде да сложи акустичните, такъв е моят случай и а това имам електронни и пособия а акустични (чинели, кардан) за да мога да свиря в репетиционните, но просто аз акустични няма къде да сложа, а електронните ми вършат перфектна работа за упражнения и за учене на песни.
  13. Мерси много за информацията, но нещо май взех да се отказвам от mapexa които си бях харесал защото чух няколко лоши мнения но питам и вас какво мислите ?
  14. Здравейте колеги, Искам да си сменя кадрана, и гледам два модела на Mapex (Mapex Raptor P900DTW и Mapex P980A) и се чудя каква е разликата м/у Direct Drive и такъв с верига, може ли някой да ми обясни, какви са ползите от Direct Drive и има ли минуси ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.