Baby Thomas Публикувано Октомври 25, 2012 Публикувано Октомври 25, 2012 До седмица-две планирам да напазарувам малко лампови джаджи за DIY цели от небезизвестния сайт tube-town.de. Има готини джаджи и нелоши цени. Ако има някой желаещ да се включи и да разделим щипинга нека да ми пише. Едит: Очаквам надценката за доставката да е около 10%. Цитирай
lyubohar Отговорено Октомври 27, 2012 Отговорено Октомври 27, 2012 Нещо не се отваря линка. http://www.tube-town.net/index.html Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 27, 2012 Автор Отговорено Октомври 27, 2012 Странно, без www не иска да се отваря. Whatever... Цитирай
lyubohar Отговорено Октомври 28, 2012 Отговорено Октомври 28, 2012 (Редактирано) Аз бих си поръчал нещо. На първо време едни цокли: http://www.tube-town...k--Chassis.html Ама още не съм сигурен дали ще станат за ГУ32(ГИ30) Има и други интересни неще-напр.изходни трансформатори,но цените не ми харесват. Ще пиша допълнително. П.П.Откъде си? А,сега видях-от моя роден град. Редактирано Октомври 28, 2012 от lyubohar Цитирай
bir4o Отговорено Октомври 29, 2012 Отговорено Октомври 29, 2012 Има и други интересни неще-напр.изходни трансформатори,но цените не ми харесват. На марковите китарни изходни няма спецификации , защото били за директна подмяна . Това ме отказва , защото се изкушавах да се снабдя с един и да пробам, как ще е на мойте български лампови щайги. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 29, 2012 Автор Отговорено Октомври 29, 2012 Дайте с по-хубави цени ако има. Аз точно заради трафовете го харесвам този сайт - хем има доста, хем цените са ОК (изходящи и захранващи). Плюс т'ва шипинга е относително нисък и като е в .ДЕ няма да има митнически тъпотии. На ъпгрейд трафовете могат да се намерят спецификациите по оригинала най-вероятно... Нямам нищо против да е от друго място, само дайте акъл. Цитирай
patzo Отговорено Октомври 29, 2012 Отговорено Октомври 29, 2012 Преди 3 седмици си пазарих един траф за ламповото преамче което се опитвам да направя от tube-town. Ама хич не се сетих да пусна една обява за колективта поръчка. Шипинга беше 16евро ама гледам, че е до 2кг. до 10 е 19евро. Докараха ми го Спиди - те работят със DPD. Като пусках поръчката ми дадоха и опция със обикновенна поща и беше някъде 2 евро , но аз не исках да рискувам. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 6, 2012 Автор Отговорено Ноември 6, 2012 Поради неогромния интерес удължавам срока с още 2 седмици. Цитирай
HRS Отговорено Ноември 6, 2012 Отговорено Ноември 6, 2012 Ще гледам и аз да се включа с един джоб оранжеви капки, въпреки че вече трети ми дефектира, ама нали гоним хамерикански саунд Като си сверя какви стойности ще ми трябват и ще ти пиша 1 Цитирай
n1k0 Отговорено Март 22, 2013 Отговорено Март 22, 2013 Някой планира ли скоро поръчка от Tube-Town? Цитирай
serengeti Отговорено Март 22, 2013 Отговорено Март 22, 2013 Искам 4 6л6,има още един желаещ за лампи.Пиши ми на лично какво предлагаш да се разберем Цитирай
lyu_records Отговорено Април 2, 2013 Отговорено Април 2, 2013 Мале как не съм видял темата ма съм вейка... +1 Цитирай
Recommended Posts